Certificare

Toate produsele noastre sunt fabricate în Republica Cehă, iar valoarea lor de utilitate ridicată va asigura o utilizare pe termen lung și fără probleme. Lucrăm exclusiv cu materiale de calitate testate și fabricate în UE.

 


BATISTE ȘI EȘARFE

Certifikace rouškaRouška prohlášení CE

 


ASIGURARE

emisă în temeiul art. 13 alin. 5 din Legea nr. 22/1997 și modificările sale, în special Recomandarea UE 2020/403 a Comisiei din 13. martie 2020

În conformitate cu legea și recomandarea menționată mai sus, emitem această asigurare că pentru produsul fabricat de noi a fost emisă o declarație de conformitate, care a fost întocmită pe baza rapoartelor de testare a materialelor utilizate. 

Produs medical:

  • AGTIVE® NANO drapaj

în conformitate cu următoarele tipuri derivate:

  • AGTIVE® FIX NANO drapaj
  • Fular AGTIVE® NANO
  • NANO drapaj AGTIVE® SPORT
  • Eșarfa NANO AGTIVE® SPORT

Produsul îndeplinește toate cerințele în conformitate cu EN 14683 + AC.

Produsul a trecut evaluarea de sănătate a SZU din data de 9.10.2020 CTZB nr. 187-10478/20-191-193 ca fiind sigur.

Produsele au fost proiectate, fabricate și aprobate în conformitate cu legile, directivele și standardele ČSN EN menționate mai sus și îndeplinesc cerințele pentru marcajul CE.

Acesta a fost testat în conformitate cu ISO 10993-5, iar materialele, substanțele nano și nanofiltrul utilizat sunt sigure din punct de vedere bacteriologic și citotoxic și, conform recomandărilor noastre, sunt sigure pentru utilizatori .


FILTRE

Certifikace FILTR


Eficacitatea filtrului Nano Med Clean împotriva virușilor a fost certificată (VFE - Viral Filtration Efficiency) de către respectatul Nelson Labs din SUA. Este un material textil subțire care conține o structură nanofibroasă. Utilizatorii îl pot pune într-o draperie de pânză pentru a se proteja pe tot parcursul zilei. Este ușor și foarte respirabil, ceea ce facilitează respirația. În comparație cu alte materiale, acesta atinge o respirabilitate de două sute de litri de aer pe metru pătrat pe secundă.

Toată producția are loc în Republica Cehă. Perioada de eficacitate a materialului este stabilită la 12 ore. În comparație cu concurența, acesta se deosebește în primul rând prin nivelul ridicat de respirabilitate, respectiv 200 l/m²/s.
Nanofiltrele sunt concepute pentru a fi introduse în draperii textile. Filtrul are certificare CE și este listat la SÚKL ca accesoriu al dispozitivului medical.
În acest link veți găsi protocoalele VFE, BFE și PFE de la Nelson Labs și Declarația de conformitate (CE).
NANO filtrace

ÎMBRĂCĂMINTE


Articolele deîmbrăcăminte și lenjeria de corp multifuncțională comercializate de noi îndeplinesc condițiile din Recomandarea metodologică nr. 1/2000 pentru articolele de îmbrăcăminte care intră în contact direct cu corpul uman prin piele, respectă reglementările în domeniu și sunt sigure în conformitate cu recomandările stabilite.

 

NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Numărul de identificare: 09810994
Numărul de identificare fiscală: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk