NANOSHOP

NANOSHOP combină cercetarea și dezvoltarea în domeniul nanotehnologiei și propria producție textilă avansată din punct de vedere tehnologic, cu o tradiție îndelungată. Suntem specialiști în articole de îmbrăcăminte cu efect antibacterian permanent, adică fără miros permanent, fabricate din fire de înaltă calitate, în principal din polipropilenă, care conțin nanoparticule active direct în fibre. 

SUNTEM UN DEZVOLTATOR, PRODUCĂTOR ȘI COMERCIANT CU AMĂNUNTUL CEH DE ÎMBRĂCĂMINTE FUNCȚIONALĂ HIGH-END

Aducem pe piață și continuăm să dezvoltăm produse revoluționare, printre care se numără articole de îmbrăcăminte termoizolantă, tricotaje antibacteriene, lenjerie intimă, lenjerie intimă funcțională, eșarfe, draperii și, de asemenea, șosete sub mărcile noastre proprii agtive® și nanosox®. Toate produsele noastre sunt fabricate în Republica Cehă, iar valoarea lor de utilitate ridicată va asigura o utilizare pe termen lung și fără probleme. 

Satisfacția dumneavoastră deplină este obiectivul nostru principal. Este onoarea și angajamentul nostru să vă îmbrăcăm...

 


nanoagent tricotat

  • conține nanoparticule de argint (Ag)
  • pentru toate activitățile
  • pentru persoanele active
  • potrivit pentru sănătate și igienă
  • nu se deranjează de uzura pe termen lung
  • hainele sunt rezistente, bine confecționate și nu se deteriorează
  • ecologic și energetic
  • proiectăm pe măsură și avem grijă după vânzare

Funkční prádlo

 


 

PRODUSE ȘI SERVICII

Produsele agtive® și nanosox® sunt fabricate din nanomateriale textile unice și au proprietăți revoluționare. Funcția lor antimicrobiană și antibacteriană permanentă menține un mediu fără miros și veți avea un sentiment de curățenie de lungă durată. Produsele noastre rezistă fără miros timp de câteva zile de purtare și, prin urmare, nu trebuie spălate după fiecare utilizare. Datorită produselor de calitate superioară, vă veți simți întotdeauna cât mai confortabil și mai uscat posibil, protejat de bacterii, transpirație și mirosuri pentru o perioadă lungă de timp.

 


  

Lenjerie intimă funcțională

Lenjeria intimă multifuncțională agtive®este concepută pentru cei care doresc să își păstreze corpul uscat pentru o perioadă lungă de timp, au nevoie să îndepărteze rapid transpirația de pe piele și să mențină confortul termic. Este potrivit nu numai pentru sport, ci și pentru muncă, timp liber și călătorii. Lenjeria de corp NanoBodix®, cu design anatomic, folosește o tehnologie unică. Acesta este fabricat din polipropilenă sau poliester care conține nanoparticule de argint, care este mai potrivit pentru a elimina transpirația de pe corp decât materialele textile naturale.

NanoSox

 


 

Șosete antibacteriene

De asemenea, producem șosete antibacteriene funcționale sub marca noastră proprie nanosox®. Datorită proprietăților lor unice, aceste șosete cu formă anatomică și șosete pentru genunchi sunt potrivite pentru activități de lucru solicitante, dar și pentru purtarea ocazională în timpul sportului, călătoriilor sau drumețiilor. Acestea conțin nanoparticule de argint, sunt antibacteriene și antifungice, suprimă acțiunea bacteriilor, nu irită, nu provoacă reacții alergice și previn mirosul de picioare.

 


B2B

 

Comerț cu ridicata (B2B)

Știm că există cerințe mari în ceea ce privește activitățile angrosiștilor. Clienții dumneavoastră se așteaptă la precizie, calitate și prețuri competitive. Știm, de asemenea, că un producător de încredere care livrează la timp, păstrează bunurile în stoc și are o politică de prețuri transparentă este de mare ajutor pentru afacerea dumneavoastră. Noi suntem un astfel de producător. Contactați-ne.

 


 

NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Numărul de identificare: 09810994
Numărul de identificare fiscală: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk