Crearea reclamației

Numărul de factură:
Introduceți numele produsului revendicat
Detaliile tale:
Introduceți o persoană de contact
Introduceți strada și numărul casei
Introduceți numele satului (orașului)
Introduceți codul poștal al orașului (oraș)
Introduceți numărul dvs. de telefon mobil, de preferință în format internațional, de exemplu, +420700100234

Reclamații - schimb sau returnare de bunuri

Dacă bunurile au ajuns la dumneavoastră fără daune, dar nu sunteți mulțumit de calitatea sau mărimea lor, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de reclamație sau prin e-mail. Ne mândrim cu produse de cea mai bună calitate, din materiale selecționate, fabricate de oameni din Republica Cehă - dar cel mai important lucru pentru noi este satisfacția dumneavoastră deplină cu achiziția dumneavoastră. Întotdeauna putem conveni în mod individual asupra unui schimb sau a unei rambursări - chiar și după perioada legală de 14 zile.

  • 30 de zile pentru a returna sau a schimba articolele GRATUIT - puteți testa totul cu atenție

  • Pur și simplu cu un formular de reclamație sau un e-mail - nu uitați să furnizați toate detaliile, în special numărul comenzii și dorințele dumneavoastră.

  • Transport gratuit pentru retur - solicitați un cod de returnare de la noi pentru a returna articolul

  • Aduceți coletul la cel mai apropiat punct de livrare al Biroului de Coletărie și spuneți codul operatorului. Nu aveți nevoie de alte informații.

  • Livrare gratuită - bunurile nou selectate vă vor fi trimise pe cheltuiala noastră

  • Rapiditate - în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea bunurilor returnate, vă trimitem unul nou la alegere

 

Centrul nostru de servicii pentru clienți vă stă mereu la dispoziție dacă simțiți că ceva nu este în regulă sau dacă doriți doar un sfat.

 

Verificăm cu atenție bunurile înainte de a le ambala, dar se poate întâmpla ca acestea să fie deteriorate în timpul transportului, comanda să fie încurcată sau pur și simplu să nu vi se potrivească.
În cazul în care apare această situație, vă rugăm să completați formularul.
Dorim să fiți cât mai mulțumiți posibil și vă vom mulțumi chiar dacă vina nu este a noastră.

Colectare personală la sediul nostru din Brno

Vom fi foarte bucuroși dacă veți verifica conținutul comenzii dvs. la magazinul nostru atunci când o ridicați personal. Orice discrepanță poate fi rezolvată pe loc. În cazul în care constatați că ceva lipsește sau lipsește după ce l-ați primit, vă rugăm să completați formularul de reclamație sau să ne scrieți un e-mail. Personalul de la serviciul clienți va fi bucuros să rezolve totul împreună cu dumneavoastră.  

Livrarea mărfurilor prin curierat și colectarea la punctele de colectare

Daune evidente detectate la recepție

În cazul în care observați că ambalajul este deteriorat încă de la primire , nu acceptați deloc coletul și contactați-ne prin intermediul formularului de reclamație sau prin e-mail. Vom aranja imediat o nouă expediere pentru dumneavoastră (veți plăti o singură dată taxele poștale, desigur) și ne vom ocupa noi înșine de reclamație.

Dacă vă grăbiți, vă rugăm să notați orice defecte pe bonul de livrare cu curierul și să acceptați pachetul. Vă rugăm să păstrați ambalajul original - vom avea nevoie de el pentru următoarea procedură de reclamație, de care ne vom ocupa noi. În acest caz, vă rugăm, de asemenea, să completați formularul de reclamație sau să ne trimiteți un e-mail.

Daune ascunse detectate după acceptare

Este posibil ca deteriorarea unui colet să nu devină evidentă decât după ce îl primiți - de exemplu, dacă este umed sau dacă bunurile fragile s-au rupt în timpul transportului. În acest caz, vă rugăm să completați formularul de reclamație sau să ne trimiteți un e-mail în cel mai scurt timp posibil. Vom aranja livrarea noilor bunuri și vom începe să rezolvăm reclamația cu transportatorul. Nu uitați să ne trimiteți înapoi ambalajul original și bunurile deteriorate - vom avea nevoie de ele pentru reclamație.

Înlocuirea mărfurilor / mărfuri lipsă

În cazul în care, după ce ați primit bunurile, ați descoperit că lipsește ceva sau că există un surplus în pachetul dumneavoastră, ne cerem scuze pentru acest lucru. Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul de reclamație sau să ne scrieți un e-mail, iar noi vom remedia totul pe cheltuiala noastră. În cazul în care ați comandat din greșeală ceva în plus, nu este nicio problemă să ne trimiteți produsele înapoi și vă vom rambursa banii.

 

NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Numărul de identificare: 09810994
Numărul de identificare fiscală: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk