Nou în 2023

Am decis să lăsăm în sarcina exclusivă a clienților noștri să decidă dacă prețurile sunt în concordanță cu valoarea, calitatea și caracteristicile produselor. Prin urmare, de la începutul anului 2023, nu indicăm nivelul prețului normal și valoarea reducerii. Există un singur preț de vânzare pentru produs.
Pentru clienții noștri fideli oferim un program de loialitate. Înregistrându-vă și accesând contul dvs. puteți beneficia de prețuri reduse, de credite pentru fiecare achiziție, de posibilitatea de a răscumpăra creditele sub formă de reducere la achiziția dvs. și de promoții și oferte speciale

Sub presiunea inflației și a creșterii prețurilor materialelor, în special a lânii merinos, am fost nevoiți să ajustăm prețurile produselor noastre. Doar gama MERINO suferă modificări majore, în timp ce prețurile celorlalte produse sunt ușor ajustate sau rămân neschimbate.

Magazinul electronic este acum tradus în 14 limbi și ajungem la clienți din toată Europa. De asemenea, oferim produsele noastre prin intermediul unor piețe precum Mall, Allegro, Alza și pregătim eMag, Kaufland și altele.

Pregătim noutăți interesante și vom completa treptat oferta noastră.

Producția de produse pentru sezonul de iarnă din seriile TERMO și MERINO este în curs de desfășurare. Vor urma salopete Ribano. Apoi, seria de programe de primăvară PRO și TOP. De asemenea, vom adăuga seriile COOL și GOLF înainte de vară.

În luna decembrie, călătorul Standa Tikal, echipat cu produsele noastre, a plecat la capătul lumii prin Insulele Galapagos spre Țara Focului. Cu siguranță va verifica cu atenție hainele. El ne va împărtăși experiențele sale din călătorie după întoarcere.

NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Numărul de identificare: 09810994
Numărul de identificare fiscală: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk