COOL NANO tricou pentru copii .100 .dungi galben-portocalii

Cămașă colorată NANO AGTIVE® COOL cu proprietăți excepționale, potrivită pentru sporturile în aer liber sau pentru o activitate fizică sporită. # funcțional | antibacterian | uscare rapidă | non-fier | rezistent la murdărie #... 
: 98.29 RON (-20%)
64.95 RON 
> 5 ks
78.59 RON
ks
: COL_ETK_100_c02
:

COOL NANO tricou pentru copii .colorate .funcțional

NANO AGTIVE® COOL tricou colorat vesel, cu o gamă largă de utilizări și proprietăți antibacteriene deosebite. # funcțional | antibacterian | uscare rapidă | non-fier | rezistent la murdărie #

Fabricat din material nanoagent (100% polipropilenă cu nanoAg - nanoparticule de argint) și, prin urmare, protecție permanentă și neabsorbabilă împotriva bacteriilor și a mirosului ulterior. Vă va menține o senzație de curățenie pentru o perioadă lungă de timp.

 

Utilizare - înpotrivit pentru:

ciclism, mersul pe jos nordic, sporturi și jocuri de interior, activități de lucru, agrement și călătorii, drumeții, sporturi nautice, drumeții și toate celelalte activități în aer liber în sezonul cald.

Vă recomandăm să purtați acest produs ca prim strat pe vreme blândă peste zero grade sau pe vreme rece cu activitate fizică intensă.

    


Lenjerie intimă funcțională deosebit de subțire și ușoară pentru bărbați și femei. Datorită flexibilității sale, se lipește strâns de piele și formează o "a doua piele" a dumneavoastră. Tricotajul fin din polipropilenă moale conține nanoparticule de argint. Evacuează transpirația și vă menține corpul într-un confort termic optim în timpul sportului, muncii, timpului liber și călătoriilor. Vă va menține o senzație de curățenie pentru o perioadă lungă de timp.

Lenjerie intimă funcțională pentru toți cei care se bucură de sport și exerciții fizice în timpul verii, pe vreme mai caldă și în interior sau în timpul călătoriilor, atunci când se schimbă temperaturile mai blânde. De asemenea, este potrivit pentru toate activitățile fizice intense pe vreme rece, atunci când corpul se încălzește suficient.

Fibra fină de polipropilenă utilizată este neabsorbantă, astfel încât elimină transpirația la suprafața țesăturii tricotate, nu se răcește pe piele și oferă confort termic corpului dumneavoastră. Ingredientele active, adică ionii de argint, sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure, nu irită pielea și nu provoacă alergii. 

Argintul conținut în polimerul din fibre reduce în mod activ dezvoltarea bacteriilor și oferă astfel o protecțiepermanentă și de lungă durată împotriva mirosurilor.

Produsele AGTIVE nu trebuie spălate după fiecare utilizare și contribuiți în mod activ la protecția mediului :)

mADE IN CZ - Fabricat manual în Republica Cehă


Întreținere:

 • Urmați cu atenție instrucțiunile de pe etichetele fiecărui produs și tratați-le în conformitate cu simbolurile indicate.
 • Utilizați o baie de spălare la o temperatură de max. 40°C (104°F), temperaturile mai ridicate pot deteriora hainele. Materialele noastre sunt antibacteriene și rezistente la pete, nu este necesară o temperatură mai ridicată.În cazul în care hainele sunt murdare de praf, nu amânați spălarea, deoarece praful deteriorează structura fibrelor.
 • Se recomandă să spălați hainele inversate pe dos, estetica lor se va păstra pentru o perioadă mai lungă de timp.Spălați-le separat de alte articole de îmbrăcăminte, textura lor poate fi deteriorată de fermoarele și piesele metalice de pe alte articole de îmbrăcăminte.
 • Utilizați detergenți obișnuiți, detergenții lichizi fără balsam de rufe funcționează cel mai bine.Nu lăsați rufele înmuiate în detergent pentru o perioadă lungă de timp.Nu folosiți balsam de rufe. Balsamul formează o peliculă pe fiecare fibră în parte, împiedicând funcția antibacteriană și înfundând sistemul capilar pentru eliminarea transpirației.
 • Uscați hainele atârnate liber; acestea se usucă rapid datorită faptului că nu sunt absorbante; nu folosiți uscătorul sau alte elemente de încălzire.
 • Materialele folosite pentru confecționarea hainelor noastre nu se încrețesc, așa că nu este necesară călcarea.

 


Numerotare și dimensiuni - pentru copii

Numerotare (CZ)

98/104

110/116

122/128

134/140

146/152

158/164

Vârsta

2-4 ani

4-6 ani

6-8 ani

8-10 ani

10-12 ani

12-14 ani

Mark

100

110

120

130

140

150

Înălțimea corpului (cm)

95-106

108-118

120-130

132-142

144-154

156-168

Circumferința toracică (cm)

57-58

59-60

62-64

66-68

72-76

80-84

Circumferința taliei (cm)

54-55

56-57

58-59

60-61

63-65

67-69

Circumferința scaunului (cm)

60-62

64-66

68-70

72-74

78-82

86-90

 

 

Material
COOL - 100g/m2 - 100% polipropilenă Ag+
Standard
Certificare Oekotex Standard 100, test antibacterian AATCC TM 100:2012, test antiviral ISO 18184:2019
Substance
silver phosphate glass, CAS: 308069-39-8
Origine
Fabricat manual în Republica Cehă
Culoare
Multicolor
Îmbrăcăminte sportivă funcțională

Îmbrăcăminte sportivă funcțională

Lenjeria de corp multifuncțională agtive® este concepută pentru cei care doresc să își mențină corpul uscat pentru o perioadă lungă de timp, au nevoie să îndepărteze rapid transpirația de pe piele și, în același timp, să mențină confortul termic. Este potrivit nu numai pentru sport, ci și pentru muncă, timp liber și călătorii. lenjeria intimă agtive® cu design anatomic folosește o tehnologie unică. Acesta este fabricat din polipropilenă sau poliester care conține nanoparticule de argint, care este mai potrivit pentru a elimina transpirația de pe corp decât materialele textile naturale.

Principalele avantaje

 • Ucide activ bacteriile rezistente pentru a preveni mirosul și transpirația excesivă
 • Vaporii de apă sunt îndepărtați excelent de piele datorită unei prelucrări sofisticate - stratul inferior neted al lenjeriei funcționale aderă complet la piele, iar partea superioară cu nervuri a lenjeriei funcționale creează un efect de coș de fum
 • Rezistă fără miros timp de mai multe zile, astfel încât nu trebuie spălată după fiecare utilizare, ceea ce permite economisirea costurilor economice și de mediu
 • Nu este nevoie de călcare, este rezistent la uzură mecanică, grăsimi, uleiuri și acizi
 • Asigură un confort termic mai bun - pielea rămâne uscată și creează o senzație de căldură pe vreme rece, în timp ce corpul se răcește pe vreme caldă
 • Datorită adăugării altor tipuri de fibre, cum ar fi elastanul și lâna Merino, oferim articole de îmbrăcăminte funcționale pentru toate anotimpurile

Pentru a asigura o funcționare optimă, vă recomandăm: mențineți întotdeauna sistemul de straturi pe timp rece:

1.strat - lenjerie de corp funcțională antibacteriană

 • îndepărtează transpirația de pe piele, reglează temperatura, elimină dezvoltarea bacteriilor și mirosul ulterior

2.strat - îmbrăcăminte neabsorbantă termoizolantă și neabsorbantă

 • transportă vaporii de apă departe de corp, îi menține pe corp, protejează împotriva frigului

3.strat - îmbrăcăminte impermeabilă și permeabilă la vapori

 • permite vaporilor de apă să iasă din stratul termoizolator, protejează împotriva vântului și a umezelii exterioare sau a ploii
COOL

COOL

agtive® COOL - îmbrăcăminte funcțională

Lenjerie intimă funcțională, în special subțire și ușoară, pentru bărbați și femei. Datorită flexibilității sale, se lipește strâns de piele și formează o "a doua piele" a dumneavoastră. Tricotajul fin din polipropilenă moale conține nanoparticule de argint. Evacuează transpirația și vă menține corpul într-un confort termic optim în timpul sportului, muncii, timpului liber și călătoriilor. Vă va menține o senzație de curățenie pentru o perioadă lungă de timp.

Lenjerie intimă funcțională pentru toți cei care se bucură de sport și exerciții fizice în timpul verii, pe vreme mai caldă și în interior sau în timpul călătoriilor, atunci când se schimbă temperaturile mai blânde. De asemenea, este potrivit pentru toate activitățile fizice intense pe vreme rece, atunci când corpul se încălzește suficient.

Fibra fină de polipropilenă utilizată este neabsorbantă, astfel încât elimină transpirația la suprafața țesăturii tricotate, nu se răcește pe piele și oferă confort termic corpului dumneavoastră. Ingredientele active, adică ionii de argint, sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure, nu irită pielea și nu provoacă alergii. 

Argintul conținut în polimerul din fibre reduce în mod activ dezvoltarea bacteriilor și oferă astfel o protecțiepermanentă și de lungă durată împotriva mirosurilor.

Produsele COOL nu trebuie spălate după fiecare utilizare și contribuiți în mod activ la protecția mediului :)

COOL

Material utilizat

nanoagent COOL (100g/m2 - 100% polipropilenă cu nanoAg - nanoparticule de argint) și, prin urmare, protecție permanentă și neabsorbabilă împotriva bacteriilor și a mirosului ulterior. Vă va menține o senzație de curățenie pentru o perioadă lungă de timp.

Detalii tehnice agtive® COOL:

Ucide activ chiar și bacteriile rezistente și previne astfel formarea mirosurilor. Este confecționat dintr-un material plăcut și ușor, se usucă rapid și rezistă la pete. Materialul este de 9 ori mai puternic decât bumbacul, ceea ce îl face rezistent la uzura mecanică. Folosirea cusăturilor plate și o manoperă de înaltă calitate conferă lenjeriei o durabilitate și o valoare utilitară ridicată. Nu este nevoie să o spălați după fiecare utilizare - astfel încât să economisiți timp și să vă economisiți portofelul.

 • ucide în mod activ chiar și bacteriile rezistente
 • previne formarea de mirosuri
 • croială anatomică strânsă
 • cusături plate fără presare
 • material confortabil și ușor
 • elimină transpirația și nu se răcește
 • cu uscare rapidă și rezistent la murdărie
 • rezistent la uzură mecanică
 • de 9 ori mai puternic decât bumbacul
 • durabilitate ridicată și valoare utilitară
 • nu este nevoie să se spele după fiecare utilizare

Potrivit pentru:

ciclism, mersul pe jos nordic, sporturi și jocuri de interior, activități de lucru, agrement și călătorii, drumeții, sporturi nautice, drumeții și toate celelalte activități în aer liber în sezonul cald al anului.

 

Tricouri funcționale pentru copii

Tricouri funcționale pentru copii

Tricouri cu mânecă scurtă pentru copii, tricouri cu mânecă lungă

Tricouri antibacteriene funcționale pentru copii

Tricourile Agtive® sunt potrivite în special pentru sporturile în aer liber sau pentru o activitate fizică intensă, precum și pentru călătorii confortabile.

Substanțele bacteriostatice eficiente sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure, nu vă irită pielea și nu provoacă alergii.

Folosirea cusăturilor plate și o manoperă de înaltă calitate conferă lenjeriei o durabilitate și o valoare utilitară ridicată. Nu este nevoie să o spălați după fiecare utilizare - astfel încât să economisiți timp și să vă economisiți portofelul.

vreme blândă și caldă

vreme blândă și caldă

Potrivit pentru: toate activitățile în aer liber și în interior, călătorii și sejururi în natură

Vă recomandăm să purtați acest produs ca prim strat pe vreme blândă și caldă.

1 1

Detalii tehnice:

De asemenea, distruge în mod activ bacteriile rezistente și previne astfel formarea mirosurilor. Este confecționat dintr-un material plăcut și ușor, se usucă rapid și rezistă la pete. Materialul este de 9 ori mai puternic decât bumbacul, ceea ce îl face rezistent la uzura mecanică. Folosirea cusăturilor plate și o manoperă de înaltă calitate conferă lenjeriei o durabilitate și o valoare utilitară ridicată. Nu este nevoie să o spălați după fiecare utilizare - astfel încât să economisiți timp și să vă economisiți portofelul.

 • ucide în mod activ chiar și bacteriile rezistente
 • previne formarea de mirosuri
 • croială anatomică strânsă
 • cusături plate fără presare
 • material confortabil și ușor
 • elimină transpirația și nu se răcește
 • cu uscare rapidă și rezistent la murdărie
 • rezistent la uzură mecanică
 • de 9 ori mai puternic decât bumbacul
 • durabilitate ridicată și valoare utilitară
 • nu este nevoie să se spele după fiecare utilizare

COOL NANO tricou pentru copii .colorate .funcțional

E-mail la care veți primi un răspuns
Introduceți un telefon de contact
Dorinta ta, cel putin 3 caractere
Monitorizarea produselor
Introduceți condițiile și adresa de e-mail la care doriți să trimiteți mesajul atunci când aceste condiții sunt îndeplinite
RON
NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Numărul de identificare: 09810994
Numărul de identificare fiscală: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk