COOL NANO moto/capota de schi.S .negru

Glugă de moto/schi AGTIVE® COOL NANO moale, mai subțire și antibacteriană. # funcțional | antibacterian | uscare rapidă | non-fier | rezistent la murdărie #... 
: 97.79 RON (-20%)
64.62 RON 
> 5 ks
78.19 RON
ks
: COL_MTK_bk_S
:

COOL NANO moto/capota de schi COOL NANO

O glugă NANO AGTIVE® COOL moale și mai subțire, care vă menține corpul confortabil chiar și în condiții de stres fizic ridicat. # funcțional | antibacterian | uscare rapidă | non-fier | rezistent la murdărie #

Fabricat din NanoAgent (100% polipropilenă cu nanoAg - nanoparticule de argint) și, prin urmare, protecție permanentă și neabsorbabilă împotriva bacteriilor și a mirosului ulterior. Vă va menține o senzație de curățenie pentru o perioadă lungă de timp.

 

Utilizare - înpotrivit pentru:

ciclism, mersul pe jos nordic, sporturi și jocuri de interior, activități de lucru, agrement și călătorii, drumeții, sporturi nautice, drumeții și toate celelalte activități în aer liber în sezonul cald.

Vă recomandăm să purtați acest produs ca prim strat pe vreme blândă peste zero grade sau pe vreme rece cu activitate fizică intensă.

 

GRAFICUL DIMENSIUNILOR
S copii
M tineri și femei
L bărbați
mADE IN CZ - Fabricat manual în Republica Cehă


Lenjerie intimă funcțională deosebit de subțire și ușoară pentru bărbați și femei. Datorită flexibilității sale, se lipește strâns de piele și formează o "a doua piele" a dumneavoastră. Tricotajul fin din polipropilenă moale conține nanoparticule de argint. Evacuează transpirația și vă menține corpul într-un confort termic optim în timpul sportului, muncii, timpului liber și călătoriilor. Vă va menține o senzație de curățenie pentru o perioadă lungă de timp.

Lenjerie intimă funcțională pentru toți cei care se bucură de sport și exerciții fizice în timpul verii, pe vreme mai caldă și în interior sau în timpul călătoriilor, atunci când se schimbă temperaturile mai blânde. De asemenea, este potrivit pentru toate activitățile fizice intense pe vreme rece, atunci când corpul se încălzește suficient.

Fibra fină de polipropilenă utilizată este neabsorbantă, astfel încât elimină transpirația la suprafața țesăturii tricotate, nu se răcește pe piele și oferă confort termic corpului dumneavoastră. Ingredientele active, adică ionii de argint, sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure, nu irită pielea și nu provoacă alergii. 

Argintul conținut în polimerul din fibre reduce în mod activ dezvoltarea bacteriilor și oferă astfel o protecțiepermanentă și de lungă durată împotriva mirosurilor.

Produsele AGTIVE nu trebuie spălate după fiecare utilizare și contribuiți în mod activ la protecția mediului :)

 


Întreținere:

 • Urmați cu atenție instrucțiunile de pe etichetele fiecărui produs și tratați-le în conformitate cu simbolurile indicate.
 • Utilizați o baie de spălare la o temperatură de max. 40°C (104°F), temperaturile mai ridicate pot deteriora hainele. Materialele noastre sunt antibacteriene și rezistente la pete, nu este necesară o temperatură mai ridicată.În cazul în care hainele sunt murdare de praf, nu amânați spălarea, deoarece praful deteriorează structura fibrelor.
 • Se recomandă să spălați hainele inversate pe dos, estetica lor se va păstra pentru o perioadă mai lungă de timp.Spălați-le separat de alte articole de îmbrăcăminte, textura lor poate fi deteriorată de fermoarele și piesele metalice de pe alte articole de îmbrăcăminte.
 • Utilizați detergenți obișnuiți, detergenții lichizi fără balsam de rufe funcționează cel mai bine.Nu lăsați rufele înmuiate în detergent pentru o perioadă lungă de timp.Nu folosiți balsam de rufe. Balsamul formează o peliculă pe fiecare fibră în parte, împiedicând funcția antibacteriană și înfundând sistemul capilar pentru eliminarea transpirației.
 • Uscați hainele atârnate liber; acestea se usucă rapid datorită faptului că nu sunt absorbante; nu folosiți uscătorul sau alte elemente de încălzire.
 • Materialele folosite pentru confecționarea hainelor noastre nu se încrețesc, așa că nu este necesară călcarea.

 


Numerotare și dimensiuni - accesorii

Marcarea

 

S

M

L

pălării, bentițe, cagule

Circumferința capului (cm)

48-51

52-55

56-59

centură de talie

Circumferința taliei (cm) 62-75

76-85

86-95

 

Sex
U - Unisex
Seria
COOL - pentru vreme blândă și caldă
Material
COOL - 100g/m2 - 100% polipropilenă Ag+
Standard
Certificare Oekotex Standard 100, test antibacterian AATCC TM 100:2012, test antiviral ISO 18184:2019
Substance
silver phosphate glass, CAS: 308069-39-8
Origine
Fabricat manual în Republica Cehă
Pe o motocicletă

Pe o motocicletă

Lenjeria intimă funcțională excelentă vă protejează corpul de transpirație, frig, supraîncălzire, bacterii și oboseală.

Chiar și în competițiile de cel mai înalt nivel. Testat în repetate rânduri de Enduro Team Coufal la mai multe campionate internaționale de enduro, offroad și cross country.


"Lenjeria intimă funcțională Nanobodix Agtive este o adevărată explozie. Potrivit pentru sport, în aer liber și pentru uzură casual. Nu se presează, rezistă la murdărie și bacterii. Chiar și o săptămână fără spălare."

spune Jaroslav Coufal, pilot de curse enduro


Cu structura sofisticată a tricotajelor și adăugarea altor tipuri de elastan și fibre de lână Merino, am creat o gamă de bază de articole de îmbrăcăminte funcționale pentru toate anotimpurile. Lenjeria intimă funcțională AGTIVE creează o senzație de căldură pe vreme rece și o senzație de răcoare pe vreme caldă. 

AGTIVE este o lenjerie de corp funcțională pentru bărbați, femei și copii, proiectată anatomic și potrivită .
Funcțional pentru proprietățile sale excepționale.

Croiala este adaptată la maximum la forma corpului, menținând bine forma și silueta. Acesta este fabricat din țesături tricotate din fibre fine, de exemplu polipropilenă, neabsorbante, care conțin nanoparticule de argint/zinc(Ag+/Zn+). Materialul este tricotat într-un mod special, iar straturile sale transportă umiditatea.Acesta elimină transpirația la suprafața țesăturii tricotate, nu se răcește pe piele, ajută la evaporare, garantează un confort termic optim în timpul sportului, muncii și timpului liber, dar și o călătorie confortabilă și un sentiment de curățenie pentru o perioadă lungă de timp. Ingredientele active, adică ionii de argint/zinc, sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure, nu irită pielea și nu provoacă alergii.Nanoparticulele - ionii de argint/zinc conținuți direct în fibrele țesăturii tricotate asigură o protecție permanentă împotriva bacteriilor, reduc în mod activ înmulțirea bacteriilor și oferă astfel o protecție permanentă și pe termen lung împotriva mirosului.

Lenjerie intimă funcțională pentru toți cei cărora le place sportul și activitățile fizice sau călătoriile. De asemenea, este potrivit pentru toate activitățile fizice în aer liber, excursii sau plimbări.

Articolele de îmbrăcăminte funcționale AGTIVE sunt confecționate din materiale confortabile și ușoare, se usucă rapid și rezistă la murdărie. Proprietățile materialului utilizat sunt permanente. Folosirea cusăturilor plate și o manoperă de înaltă calitate conferă lenjeriei o durabilitate și o valoare utilitară ridicată. Produsele AGTIVE nu trebuie spălate după fiecare utilizare și contribuiți în mod activ la protecția mediului :)

 

Pe o motocicletă pe vreme blândă și caldă

Pe o motocicletă pe vreme blândă și caldă

Pe vreme caldă, veți aprecia în special lenjeria de corp funcțională subțire și ușoară. Datorită flexibilității sale, se lipește strâns de piele și formează o "a doua piele" a dumneavoastră. Tricotul moale din polipropilenă elimină transpirația și menține corpul în confort termic optim în timpul călătoriei, când temperaturile mai blânde alternează cu căldura și corpul dumneavoastră se încălzește suficient.

COOL
1. strat COOL motokukla tricou tricou lung chiloți lungi boxeri șosete

Capace de capote

Capace de capote

Accesorii funcționale pentru îmbrăcăminte

Pălării, cagule, eșarfe

 

vreme blândă și caldă

vreme blândă și caldă

Potrivit pentru: toate activitățile în aer liber și în interior, călătorii și sejururi în natură

Vă recomandăm să purtați acest produs ca prim strat pe vreme blândă și caldă.

1 1

Detalii tehnice:

De asemenea, distruge în mod activ bacteriile rezistente și previne astfel formarea mirosurilor. Este confecționat dintr-un material plăcut și ușor, se usucă rapid și rezistă la pete. Materialul este de 9 ori mai puternic decât bumbacul, ceea ce îl face rezistent la uzura mecanică. Folosirea cusăturilor plate și o manoperă de înaltă calitate conferă lenjeriei o durabilitate și o valoare utilitară ridicată. Nu este nevoie să o spălați după fiecare utilizare - astfel încât să economisiți timp și să vă economisiți portofelul.

 • ucide în mod activ chiar și bacteriile rezistente
 • previne formarea de mirosuri
 • croială anatomică strânsă
 • cusături plate fără presare
 • material confortabil și ușor
 • elimină transpirația și nu se răcește
 • cu uscare rapidă și rezistent la murdărie
 • rezistent la uzură mecanică
 • de 9 ori mai puternic decât bumbacul
 • durabilitate ridicată și valoare utilitară
 • nu este nevoie să se spele după fiecare utilizare

COOL NANO moto/capota de schi COOL NANO

E-mail la care veți primi un răspuns
Introduceți un telefon de contact
Dorinta ta, cel putin 3 caractere
Monitorizarea produselor
Introduceți condițiile și adresa de e-mail la care doriți să trimiteți mesajul atunci când aceste condiții sunt îndeplinite
RON
NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Numărul de identificare: 09810994
Numărul de identificare fiscală: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk