NANO eșarfă multifuncțională .gri

Eșarfă multifuncțională AGTIVE® NANO (gât tubular) cu o gamă largă de utilizări și proprietăți antibacteriene excelente. Se poate spăla în mod repetat fără a-și pierde proprietățile.... 
: 40.03 RON (-0%)
33.08 RON 
> 5 ks
40.03 RON
ks
: AG_MFS_gy
:

NANO eșarfă multifuncțională

Eșarfă multifuncțională AGTIVE® (gât tubular) cu o gamă largă de utilizări și proprietăți antibacteriene excelente.Se poate spăla în mod repetat fără a-și pierde proprietățile.

Îmbrăcăminte și accesorii pentru bărbați, femei și copii, proiectate și adaptate anatomic. Croiala este adaptată la maximum la forma corpului, menținând bine forma și silueta. Acesta este fabricat din polipropilenă fină tricotată care conține nanoparticule de argint. Acesta evacuează transpirația, asigurând un confort termic optim în timpul sportului, al muncii și al timpului liber, dar și o călătorie confortabilă și un sentiment de curățenie pentru o perioadă lungă de timp.

Eșarfă funcțională pentru toți cei cărora le place sportul și activitățile fizice sau călătoriile. De asemenea, este potrivit pentru toate activitățile fizice în aer liber, excursii sau plimbări.

Fibra fină NanoAgent utilizată este neabsorbantă, astfel încât elimină transpirația la suprafața tricotajului, nu răcește pielea și oferă confort termic corpului. Ingredientele active, adică ionii de argint/zinc, sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure, nu irită pielea și nu provoacă alergii.

Nanoparticulele - ionii de argint/zinc conținuți direct în fibrele tricotului de polipropilenă/poliester asigură o protecție permanentă împotriva bacteriilor și virușilor.

Argintul/zincul reduce în mod activ dezvoltarea bacteriilor și asigură astfel o protecție permanentă și de lungă durată împotriva mirosurilor.

Nu trebuie să spălați produsele noastre după fiecare utilizare și astfel contribuiți în mod activ la protecția mediului înconjurător :)

mADE IN CZ - Fabricat manual în Republica Cehă

Material utilizat NanoAgent

85% - 100% polipropilenă
85% - 100% poliester, micropoliester
0% - 15% elastan

eventuale adaosuri pentru a completa proprietățile țesăturii tricotate:

0% - 20% lână merinos
0% - 50% bumbac

Acesta conține nanoAg - nanoparticule de argint sau nanoZn - nanoparticule de zinc și, prin urmare, protecție permanentă și ireversibilă împotriva bacteriilor și a mirosului ulterior.Vă va menține o senzație de curățenie pentru o perioadă lungă de timp.

Suntem implicați în dezvoltarea de noi variante și apoi de noi produse pentru articole de îmbrăcăminte și accesorii din ce în ce mai sofisticate.  

 

Detalii tehnice:

De asemenea, distruge în mod activ bacteriile rezistente și previne astfel formarea mirosurilor. Este confecționat dintr-un material plăcut și ușor, se usucă rapid și rezistă la pete. Materialul este de 9 ori mai puternic decât bumbacul, ceea ce îl face rezistent la uzura mecanică. Folosirea cusăturilor plate și o manoperă de înaltă calitate conferă lenjeriei o durabilitate și o valoare utilitară ridicată. Nu este nevoie să o spălați după fiecare utilizare - astfel încât să economisiți timp și să vă economisiți portofelul.

 • ucide în mod activ chiar și bacteriile rezistente
 • previne formarea de mirosuri
 • croială anatomică strânsă
 • cusături plate fără presare
 • material confortabil și ușor
 • elimină transpirația și nu se răcește
 • cu uscare rapidă și rezistent la murdărie
 • rezistent la uzură mecanică
 • de 9 ori mai puternic decât bumbacul
 • durabilitate ridicată și valoare utilitară
 • nu este nevoie să se spele după fiecare utilizare


Utilizare:

Potrivite pentru: ținute casual, activități sportive, călătorii și toate celelalte activități pe tot parcursul anului, concepute pentru a fi purtate sub haine funcționale, dar și sub haine la locul de muncă, la birou și în călătorii.

Vă recomandăm să purtați produsele NanoAgent ca prim strat în fiecare zi - pe orice vreme și pentru orice activitate fizică.

Material
100~180g/m2 - >50% poliester, >40% polipropilenă Ag+, <10% elastan
Standard
CSN EN 14683 + AC, testat prin ISO 10993-5, certificat CE
Substance
silver phosphate glass, CAS: 308069-39-8
Origine
Fabricat manual în Republica Cehă
Eșarfe eșarfe eșarfe

Eșarfe eșarfe eșarfe

Accesorii funcționale pentru îmbrăcăminte

Eșarfe

 

NANO eșarfă multifuncțională

E-mail la care veți primi un răspuns
Introduceți un telefon de contact
Dorinta ta, cel putin 3 caractere
Monitorizarea produselor
Introduceți condițiile și adresa de e-mail la care doriți să trimiteți mesajul atunci când aceste condiții sunt îndeplinite
RON
NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Numărul de identificare: 09810994
Numărul de identificare fiscală: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk