TOP protectie lombare .S .negru

Cureaua de talie AGTIVE® TOP vă menține cald și confortabil pe tot parcursul zilei. Vă încălzește și vă protejează spatele. # funcțional | flexibil | uscare rapidă | non-fiert | rezistent la murdărie #... 
: 99.8 RON (-0%)
82.48 RON 
> 5 ks
99.8 RON
ks
: TOP_BPA_bk_S
:

Centură de talie TOP

Cureaua de talie AGTIVE® TOP vă menține cald și confortabil pe tot parcursul zilei. Vă încălzește și vă protejează spatele. # funcțional | flexibil | uscare rapidă | non-fiert | rezistent la murdărie #

Căldura pe care o generați trebuie să rămână aproape de corp, mai ales pe vreme rece. Reversul ușor pieptănat al mateialului TOP vă va ține de cald. Datorită combinației de poliamidă robustă și fibre flexibile de elastan, gama TOP este confortabilă la purtare. Materialul este respirabil, evacuează transpirația și umiditatea la suprafață și oferă confort termic. Chiar și la o putere mai mare, corpul dumneavoastră nu se supraîncălzește.

Structura densă a tricotajelor și suprafața netedă nu se prinde de părțile ascuțite ale hainelor, este rezistentă la Velcro și nu mucegăiește. Materialul de calitate este completat de cusături plate și de o manoperă detaliată cu broderii valoroase.

Îmbrăcăminte funcțională de izolare termică de înaltă calitate, confecționată din material tricotat TOP - material elastic în patru direcții, rezistent la uzură. Este conceput pentru activitățile sportive, în aer liber sau de lucru pe care doriți să le desfășurați chiar și pe vreme rece sau în condiții de temperatură cu schimbări semnificative. Va servi foarte bine ca îmbrăcăminte exterioară pentru vreme uscată și ușor rece.

Fața țesăturii tricotate este netedă, nu se lipește de praf și murdărie, nu absoarbe umezeala. Reversul tricotului este fin pieptănat, creând milioane de spații de izolare termică pentru a vă menține corpul într-un confort termic optim.

Fibra robustă de poliamidă utilizată este neabsorbantă și evacuează transpirația la suprafața tricotajului, asigurând confortul termic al corpului dumneavoastră. Datorită combinației de poliamidă cu un procent ridicat de Lycra, este foarte flexibil, nu deranjează la mișcare, se adaptează foarte bine la corp. Fibrele de poliamidă sunt foarte rezistente la tracțiune, rezistente la uzură. Aceste proprietăți permit produsului să nu mucegăiască și să nu se "lipească" de închizători Velcro Velcro.

 

GRAFICUL DIMENSIUNILOR
S copii
M tineri și femei
L bărbați
mADE IN CZ - Fabricat manual în Republica Cehă

Utilizare:

Potrivit pentru: toate activitățile în aer liber, călătorii și șederea în aer liber pe vreme rece

Vă recomandăm să purtați acest produs ca un al doilea strat peste lenjeria de corp funcțională antibacteriană pe vreme ușoară până la rece (0 /15°C) cu activitate fizică redusă sau pe vreme foarte rece (-10 / -20°C) cu efort fizic crescut.

 


Întreținere:

 • Urmați cu atenție instrucțiunile de pe etichetele fiecărui produs și tratați-le în conformitate cu simbolurile indicate.
 • Utilizați o baie de spălare la o temperatură de max. 40°C (104°F), temperaturile mai ridicate pot deteriora hainele. Materialele noastre sunt antibacteriene și rezistente la pete, nu este necesară o temperatură mai ridicată.În cazul în care hainele sunt murdare de praf, nu amânați spălarea, deoarece praful deteriorează structura fibrelor.
 • Se recomandă să spălați hainele inversate pe dos, estetica lor se va păstra pentru o perioadă mai lungă de timp.Spălați-le separat de alte articole de îmbrăcăminte, textura lor poate fi deteriorată de fermoarele și piesele metalice de pe alte articole de îmbrăcăminte.
 • Utilizați detergenți obișnuiți, detergenții lichizi fără balsam de rufe funcționează cel mai bine.Nu lăsați rufele înmuiate în detergent pentru o perioadă lungă de timp.Nu folosiți balsam de rufe. Balsamul formează o peliculă pe fiecare fibră în parte, împiedicând funcția antibacteriană și înfundând sistemul capilar pentru eliminarea transpirației.
 • Uscați hainele atârnate liber; acestea se usucă rapid datorită faptului că nu sunt absorbante; nu folosiți uscătorul sau alte elemente de încălzire.
 • Materialele folosite pentru confecționarea hainelor noastre nu se încrețesc, așa că nu este necesară călcarea.

 


Numerotare și dimensiuni - accesorii

Marcarea

 

S

M

L

pălării, bentițe, cagule

Circumferința capului (cm)

48-51

52-55

56-59

centură de talie

Circumferința taliei (cm) 62-75

76-85

86-95

 

Material
TOP - 235g/m2 - 86% poliamidă, 14% elastan
Seria
TOP - 2. strat pentru vreme rece
Origine
Fabricat manual în Republica Cehă
Pe o motocicletă

Pe o motocicletă

Lenjeria intimă funcțională excelentă vă protejează corpul de transpirație, frig, supraîncălzire, bacterii și oboseală.

Chiar și în competițiile de cel mai înalt nivel. Testat în repetate rânduri de Enduro Team Coufal la mai multe campionate internaționale de enduro, offroad și cross country.


"Lenjeria intimă funcțională Nanobodix Agtive este o adevărată explozie. Potrivit pentru sport, în aer liber și pentru uzură casual. Nu se presează, rezistă la murdărie și bacterii. Chiar și o săptămână fără spălare."

spune Jaroslav Coufal, pilot de curse enduro


Cu structura sofisticată a tricotajelor și adăugarea altor tipuri de elastan și fibre de lână Merino, am creat o gamă de bază de articole de îmbrăcăminte funcționale pentru toate anotimpurile. Lenjeria intimă funcțională AGTIVE creează o senzație de căldură pe vreme rece și o senzație de răcoare pe vreme caldă. 

AGTIVE este o lenjerie de corp funcțională pentru bărbați, femei și copii, proiectată anatomic și potrivită .
Funcțional pentru proprietățile sale excepționale.

Croiala este adaptată la maximum la forma corpului, menținând bine forma și silueta. Acesta este fabricat din țesături tricotate din fibre fine, de exemplu polipropilenă, neabsorbante, care conțin nanoparticule de argint/zinc(Ag+/Zn+). Materialul este tricotat într-un mod special, iar straturile sale transportă umiditatea.Acesta elimină transpirația la suprafața țesăturii tricotate, nu se răcește pe piele, ajută la evaporare, garantează un confort termic optim în timpul sportului, muncii și timpului liber, dar și o călătorie confortabilă și un sentiment de curățenie pentru o perioadă lungă de timp. Ingredientele active, adică ionii de argint/zinc, sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure, nu irită pielea și nu provoacă alergii.Nanoparticulele - ionii de argint/zinc conținuți direct în fibrele țesăturii tricotate asigură o protecție permanentă împotriva bacteriilor, reduc în mod activ înmulțirea bacteriilor și oferă astfel o protecție permanentă și pe termen lung împotriva mirosului.

Lenjerie intimă funcțională pentru toți cei cărora le place sportul și activitățile fizice sau călătoriile. De asemenea, este potrivit pentru toate activitățile fizice în aer liber, excursii sau plimbări.

Articolele de îmbrăcăminte funcționale AGTIVE sunt confecționate din materiale confortabile și ușoare, se usucă rapid și rezistă la murdărie. Proprietățile materialului utilizat sunt permanente. Folosirea cusăturilor plate și o manoperă de înaltă calitate conferă lenjeriei o durabilitate și o valoare utilitară ridicată. Produsele AGTIVE nu trebuie spălate după fiecare utilizare și contribuiți în mod activ la protecția mediului :)

 

Pe o motocicletă pe vreme rece

Pe o motocicletă pe vreme rece

Îmbrăcați-vă călduros... gama de produse TERMO combină două cerințe foarte importante pentru a ne menține corpul cald pe vreme foarte rece - stratul inferior din fibră de polipropilenă îndepărtează instantaneu transpirația de pe piele, iar stratul superior din fire fine de lână merinos asigură confortul termic necesar. Lâna Merino, în special, are o capacitate excelentă de a izola căldura generată. Veți găsi o utilizare pentru Wooler oriunde este necesar să vă încălziți, chiar dacă nu vă implicați într-o activitate fizică intensă.

TERMO
1. strat TERMO motokukla cămașă lungă chiloți lungi șosete

Căldura pe care o generați trebuie să rămână aproape de corp, mai ales pe vreme rece. Reversul ușor pieptănat al mateialului TOP vă va ține de cald. Datorită combinației de poliamidă robustă și fibre flexibile de elastan, gama TOP este confortabilă la purtare. Materialul este respirabil, evacuează transpirația și umiditatea la suprafață și oferă confort termic. Chiar și la o putere mai mare, corpul dumneavoastră nu se supraîncălzește. Structura densă de tricotare și suprafața netedă nu se prinde de părțile ascuțite ale hainelor, este rezistentă la Velcro și nu mucegăiește. Materialul de calitate este completat de cusături plate și de o manoperă detaliată cu broderii valoroase. Este un al doilea strat testat și adecvat, conceput pentru combinații cu articole de îmbrăcăminte funcționale antibacteriene.

TOP  
2. strat TOP centură de talie hanorac vesta pantaloni

Pe motocicletă, pe orice vreme

Pe motocicletă, pe orice vreme

Accesorii funcționale care pot fi utile.

ribano motocicletă capace sub cască eșarfă încălzitor de gât centură de talie lenjerie de corp șosete

Pe schiuri

Pe schiuri

Lenjeria intimă funcțională excelentă vă protejează corpul de transpirație, frig, supraîncălzire, bacterii și oboseală.

Primul strat este cel mai important. Imediat după culoarea jachetei de schi ;-)


Cu structura sofisticată a tricotajelor și cu adăugarea altor tipuri de elastan și fibre de lână Merino, am creat o gamă de bază de îmbrăcăminte funcțională pentru sport și activități active în aer liber. Lenjeria intimă funcțională AGTIVE creează o senzație de căldură pe vreme rece și o senzație de răcoare pe vreme caldă. 

AGTIVE este o lenjerie de corp funcțională pentru bărbați, femei și copii, proiectată anatomic și potrivită .
Funcțional pentru proprietățile sale excepționale.

Croiala este adaptată la maximum la forma corpului, menținând bine forma și silueta. Acesta este fabricat din țesături tricotate din fibre fine, de exemplu polipropilenă, neabsorbante, care conțin nanoparticule de argint/zinc(Ag+/Zn+). Materialul este tricotat într-un mod special, iar straturile sale transportă umiditatea.Acesta elimină transpirația la suprafața țesăturii tricotate, nu se răcește pe piele, ajută la evaporare, garantează un confort termic optim în timpul sportului, muncii și timpului liber, dar și o călătorie confortabilă și un sentiment de curățenie pentru o perioadă lungă de timp. Ingredientele active, adică ionii de argint/zinc, sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure, nu irită pielea și nu provoacă alergii.Nanoparticulele - ionii de argint/zinc conținuți direct în fibrele țesăturii tricotate asigură o protecție permanentă împotriva bacteriilor, reduc în mod activ înmulțirea bacteriilor și oferă astfel o protecție permanentă și pe termen lung împotriva mirosului.

Lenjerie intimă funcțională pentru toți cei cărora le place sportul și activitățile fizice sau călătoriile. De asemenea, este potrivit pentru toate activitățile fizice în aer liber, excursii sau plimbări.

Articolele de îmbrăcăminte funcționale AGTIVE sunt confecționate din materiale confortabile și ușoare, se usucă rapid și rezistă la murdărie. Proprietățile materialului utilizat sunt permanente. Folosirea cusăturilor plate și o manoperă de înaltă calitate conferă lenjeriei o durabilitate și o valoare utilitară ridicată. Produsele AGTIVE nu trebuie spălate după fiecare utilizare și contribuiți în mod activ la protecția mediului :)

Benzi de bandaj

Benzi de bandaj

Accesorii funcționale pentru îmbrăcăminte

Bandaje, curele

 

pentru confort și plăcere

pentru confort și plăcere

Potrivit pentru: activități în aer liber și în interior, călătorii și sejururi în natură și alte activități în aer liber în orice vreme. Pentru confortul și bunăstarea dumneavoastră.

1-2-3 IN OUT

Detalii tehnice:

De asemenea, distruge în mod activ bacteriile rezistente și previne astfel formarea mirosurilor. Este confecționat dintr-un material plăcut și ușor, se usucă rapid și rezistă la pete. Materialul este de 9 ori mai puternic decât bumbacul, ceea ce îl face rezistent la uzura mecanică. Folosirea cusăturilor plate și o manoperă de înaltă calitate conferă lenjeriei o durabilitate și o valoare utilitară ridicată. Nu este nevoie să o spălați după fiecare utilizare - astfel încât să economisiți timp și să vă economisiți portofelul.

 • ucide în mod activ chiar și bacteriile rezistente
 • previne formarea de mirosuri
 • croială anatomică strânsă
 • cusături plate fără presare
 • material confortabil și ușor
 • elimină transpirația și nu se răcește
 • cu uscare rapidă și rezistent la murdărie
 • rezistent la uzură mecanică
 • de 9 ori mai puternic decât bumbacul
 • durabilitate ridicată și valoare utilitară
 • nu este nevoie să se spele după fiecare utilizare
vreme rece - 2. strat

vreme rece - 2. strat

Potrivit pentru: schi, snowboarding, motociclism, activități de lucru în depozite și hale reci, agrement și călătorii, vânătoare și pescuit, sporturi de iarnă și drumeții, drumeții de iarnă și toate celelalte activități în aer liber pe timp de iarnă și vreme rece

Vă recomandăm să purtați acest produs ca un al doilea strat sub straturile termoizolante neabsorbante pe vreme rece (0 / -10°C) cu activitate fizică redusă sau pe vreme foarte rece (-10 / -30°C) cu efort fizic crescut.

2  

 

Revizuirea completă a portofelului - TOP Hoodie pentru femei - rating: ★★★★★

Revizuirea completă a portofelului - TOP Hoodie pentru femei - rating: ★★★★★

TOP (COLD BRAKER) hanorac cu glugă pentru femei cu glugă

 • Dimensiune: XS - 3XL
 • TOP(COLD-BRAKER) - 86% poliamidă, 14% elastan
 • Culoare: negru / alb / gri / gri / albastru / negru / albastru / albastru / roz / roșu / galben
 • Caracteristici: izolator termic, hidrofug, tricot cu greutate mai mare
 • Evaluare: ★★★★★

Centură de talie TOP

E-mail la care veți primi un răspuns
Introduceți un telefon de contact
Dorinta ta, cel putin 3 caractere
Monitorizarea produselor
Introduceți condițiile și adresa de e-mail la care doriți să trimiteți mesajul atunci când aceste condiții sunt îndeplinite
RON
NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Numărul de identificare: 09810994
Numărul de identificare fiscală: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk