MERINO tricou mânecă lungă .femei .XS .negru

Tricoul AGTIVE® MERINO vă va ține de cald chiar și pe vreme foarte rece, chiar dacă nu desfășurați nicio activitate fizică. # funcțional | antibacterian | merino | uscare rapidă | fără fier de călcat | rezistent la pete #... 
: 391.73 RON (-25%)
242.77 RON 
> 5 ks
293.75 RON
ks
: MER_DTD_bk_XS
:

MERINO tricou mânecă lungă .femei

Tricoul funcțional NANO AGTIVE® MERINO vă va ține de cald chiar și pe vreme foarte rece, chiar dacă nu desfășurați nicio activitate fizică. # funcțional | antibacterian | merino | uscare rapidă | fără fier de călcat | rezistent la pete #

Purtați haine călduroase. materialul utilizat combină două cerințe foarte importante pentru a ne menține corpul cald pe vreme foarte rece - stratul inferior din fibră de polipropilenă îndepărtează imediat transpirația de pe piele, iar stratul superior din fire fine de lână merinos asigură confortul termic necesar. lâna Merino, în special, are o capacitate excelentă de a izola căldura generată. Își găsește o utilitate atunci când vrei să îți fie cald chiar dacă nu faci multă activitate fizică.

Lenjerie de corp funcțională pentru sport, activități fizice pe vreme rece sau călătorii cu motocicleta, atunci când temperaturile fluctuează mai mult, de exemplu primăvara și toamna. De asemenea, potrivit pentru toate activitățile ușoare în aer liber, drumeții sau plimbări în pădure, vânătoare și pescuit.

Fibra fină de polipropilenă utilizată pe partea inferioară a tricotului este neabsorbantă, absorbind astfel transpirația la suprafața tricotului, nu răcește pielea și ajută la asigurarea confortului termic al corpului. Ingredientele active, adică ionii de argint, sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure, nu irită pielea și nu provoacă alergii. Argintul reduce în mod activ dezvoltarea bacteriilor și oferă astfel o protecțiepermanentă și de lungă durată împotriva mirosurilor.

Al doilea strat, realizat din lână fină merinos, servește ca izolație termică. Prin urmare, această lenjerie intimă este o alegere potrivită pentru vreme foarte rece și geroasă.

Produsele noastre nu trebuie spălate după fiecare utilizare și contribuie astfel în mod activ la protecția mediului. :)

mADE IN CZ - Fabricat manual în Republica Cehă


Întreținere:

  • Urmați cu atenție instrucțiunile de pe etichetele fiecărui produs și tratați-le în conformitate cu simbolurile indicate.
  • Utilizați o baie de spălare la o temperatură de max. 40°C (104°F), temperaturile mai ridicate pot deteriora hainele. Materialele noastre sunt antibacteriene și rezistente la pete, nu este necesară o temperatură mai ridicată.În cazul în care hainele sunt murdare de praf, nu amânați spălarea, deoarece praful deteriorează structura fibrelor.
  • Se recomandă să spălați hainele inversate pe dos, estetica lor se va păstra pentru o perioadă mai lungă de timp.Spălați-le separat de alte articole de îmbrăcăminte, textura lor poate fi deteriorată de fermoarele și piesele metalice de pe alte articole de îmbrăcăminte.
  • Utilizați detergenți obișnuiți, detergenții lichizi fără balsam de rufe funcționează cel mai bine.Nu lăsați rufele înmuiate în detergent pentru o perioadă lungă de timp.Nu folosiți balsam de rufe. Balsamul formează o peliculă pe fiecare fibră în parte, împiedicând funcția antibacteriană și înfundând sistemul capilar pentru eliminarea transpirației.
  • Uscați hainele atârnate liber; acestea se usucă rapid datorită faptului că nu sunt absorbante; nu folosiți uscătorul sau alte elemente de încălzire.
  • Materialele folosite pentru confecționarea hainelor noastre nu se încrețesc, așa că nu este necesară călcarea.

 


Numerotare și mărime - pentru femei

Numerotare (CZ)

30/32

34/36

38/40

42/44

46/48

50/52

52/54

54/56

56/58

Mark

XS

S

M

L

XL

XXL

3XL

4XL

5XL

Înălțimea corpului (cm)

160-164

164-168

168-172

172-176

176-180

180-184

184-188

184-188

184-188

Circumferința toracică (cm)

71-78

79-86

87-94

95-102

103-110

111-118

119-126

127-134

135-142

Circumferința taliei (cm)

53-60

61-68

69-76

77-84

85-92

93-100

101-108

109-116

117-124

Circumferința scaunului (cm)

81-88

89-96

97-104

105-112

113-120

121-128

129-136

137-144

145-152

 

Sex
D - Pentru femei
Seria
TERMO - pentru vreme rece
Material
MERINO - 230g/m2 - 54% lână Merino, 21% poliester, 21% lyocell, 4% poliamidă
Standard
Certificare Oekotex Standard 100, test antibacterian AATCC TM 100:2012, test antiviral ISO 18184:2019
Origine
Fabricat manual în Republica Cehă
MERINO

MERINO

agtive® MERINO - îmbrăcăminte funcțională pentru vreme foarte rece

Îmbrăcați-vă călduros... Această linie de produse combină două cerințe foarte importante pentru a ne menține corpul cald pe vreme foarte rece - combinația de materiale din tricotul construit cu un gramaj mai mare care umple profilul tricotat cu spații mici de aer aducând izolare termică, iar proporția mare de lână merinos fină va asigura confortul termic necesar. Lâna Merino, în special, are o capacitate excelentă de a izola căldura generată. Veți găsi o utilizare pentru MERINO oriunde aveți nevoie să vă încălziți, chiar dacă nu vă implicați într-o activitate fizică intensă.

Lenjerie de corp cu proprietăți excelente de izolare termică datorită combinației de lână merinos caldă, poliester și alți aditivi. Își va găsi locul acolo unde nu există posibilitatea unei activități fizice și pe vreme foarte rece. Designul anatomic distinctiv și cusăturile plate care nu apasă sporesc confortul utilizatorului.

Adecvat pentru: schi extrem, călătorii de iarnă cu motocicleta, activități de lucru pe vreme rece, vânătoare și pescuit, sporturi de iarnă și drumeții, drumeții de iarnă și pentru a fi în aer liber iarna și pe vreme foarte rece.

Material utilizat:

Fabricat din nanoagent MERINO 230g/m2 (54% lână Merino, 21% poliester Thermo°Cool, 21% lyocell Tencel® C, 4% poliamidă)

agtive MERINO

Tricouri și cămăși pentru femei

Tricouri și cămăși pentru femei

Cămăși cu mânecă scurtă, cămăși cu mânecă lungă, tricouri polo pentru femei

Tricouri antibacteriene funcționale pentru femei

Tricourile agtive® sunt potrivite în special pentru sporturile în aer liber sau pentru o activitate fizică sporită, precum și pentru călătorii confortabile și pentru munca grea și alte sarcini.

Substanțele bacteriostatice eficiente sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure, nu vă irită pielea și nu provoacă alergii. 

Folosirea cusăturilor plate și o manoperă de înaltă calitate conferă lenjeriei o durabilitate și o valoare utilitară ridicată. Nu este nevoie să o spălați după fiecare utilizare - astfel încât să economisiți timp și să vă economisiți portofelul.

 

Cămăși pentru femei

Cămăși pentru femei

Tricouri și maiouri pentru femei

Tricouri și tricouri funcționale antibacteriene pentru femei

Lenjerie intimă funcțională elastică și ușoară pentru toate femeile active.Microfibra fină de poliester bacteriostatic este completată de Lycra elastică. Datorită flexibilității și croielii sale sofisticate, se lipește strâns de piele, elimină transpirația și vă menține corpul într-un confort termic optim. Tăietura anatomică modelează ușor silueta, menținând în același timp respirabilitatea tricotajului.Este conceput pentru a fi purtat sub toate tipurile de îmbrăcăminte funcțională. Te va însoți în toate activitățile tale în sport, la serviciu, în timpul liber, dar și în călătorii, unde caracteristicile sale sunt cele mai importante.

Material confortabil și ușor pentru cele mai delicate părți ale corpului dumneavoastră. Este rezistent la uzura mecanică, nanoparticulele distrug în mod activ bacteriile și previn mirosurile. Suma caracteristicilor sale îl face să fie o alegere perfectă pentru fiecare zi... După utilizare, produsul nu trebuie spălat imediat, lucru pe care îl veți aprecia cel mai mult în călătoriile de afaceri sau de agrement.

MERINO tricou mânecă lungă .femei

E-mail la care veți primi un răspuns
Introduceți un telefon de contact
Dorinta ta, cel putin 3 caractere
Monitorizarea produselor
Introduceți condițiile și adresa de e-mail la care doriți să trimiteți mesajul atunci când aceste condiții sunt îndeplinite
RON
NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Numărul de identificare: 09810994
Numărul de identificare fiscală: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk