TERMO NANO NANO salopete ribano singură piesă .unisex .XS .negru

Reversul de o singură bucată AGTIVE® TERMO ribano vă menține cald chiar și pe vreme foarte rece, chiar dacă nu faceți nicio activitate fizică. # funcțional | antibacterian | merino | uscare rapidă | fără fier de călcat | rezistent la pete #... 
: 489.71 RON (-20%)
323.74 RON 
Nedostupné
391.73 RON
ks
: TER_RBN_bk_XS
:

TERMO NANO NANO salopete ribano singură piesă .unisex

Ribano funcțional dintr-o singură bucată NANO AGTIVE® TERMO vă va ține de cald chiar și pe vreme foarte rece, chiar dacă nu desfășurați nicio activitate fizică. # funcțional | antibacterian | merino | uscare rapidă | fără fier de călcat | rezistent la pete #

Purtați haine călduroase. materialul utilizat combină două cerințe foarte importante pentru a ne menține corpul cald pe vreme foarte rece - stratul inferior din fibră de polipropilenă îndepărtează imediat transpirația de pe piele, iar stratul superior din fire fine de lână merinos asigură confortul termic necesar. lâna Merino, în special, are o capacitate excelentă de a izola căldura generată. Își găsește o utilitate atunci când vrei să îți fie cald chiar dacă nu faci multă activitate fizică.

Lenjerie de corp funcțională pentru sport, activități fizice pe vreme rece sau călătorii cu motocicleta, atunci când temperaturile fluctuează mai mult, de exemplu primăvara și toamna. De asemenea, potrivit pentru toate activitățile ușoare în aer liber, drumeții sau plimbări în pădure, vânătoare și pescuit.

Fibra fină de polipropilenă utilizată pe partea inferioară a tricotului este neabsorbantă, absorbind astfel transpirația la suprafața tricotului, nu răcește pielea și ajută la asigurarea confortului termic al corpului. Ingredientele active, adică ionii de argint, sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure, nu irită pielea și nu provoacă alergii. Argintul reduce în mod activ dezvoltarea bacteriilor și oferă astfel o protecțiepermanentă și de lungă durată împotriva mirosurilor.

Al doilea strat, realizat din lână fină merinos, servește ca izolație termică. Prin urmare, această lenjerie intimă este o alegere potrivită pentru vreme foarte rece și geroasă.

Produsele noastre nu trebuie spălate după fiecare utilizare și contribuie astfel în mod activ la protecția mediului. :)

mADE IN CZ - Fabricat manual în Republica Cehă


Întreținere:

 • Urmați cu atenție instrucțiunile de pe etichetele fiecărui produs și tratați-le în conformitate cu simbolurile indicate.
 • Utilizați o baie de spălare la o temperatură de max. 40°C (104°F), temperaturile mai ridicate pot deteriora hainele. Materialele noastre sunt antibacteriene și rezistente la pete, nu este necesară o temperatură mai ridicată.în cazul în care hainele sunt murdare de praf, nu amânați spălarea, deoarece praful deteriorează structura fibrelor.
 • Se recomandă să spălați hainele inversate pe dos, estetica lor se va păstra pentru o perioadă mai lungă de timp.spălați-le separat de alte articole de îmbrăcăminte, textura lor poate fi deteriorată de fermoarele și piesele metalice de pe alte articole de îmbrăcăminte.
 • Utilizați detergenți obișnuiți, detergenții lichizi fără balsam de rufe funcționează cel mai bine.nu lăsați rufele înmuiate în detergent pentru o perioadă lungă de timp.nu folosiți balsam de rufe. Balsamul formează o peliculă pe fiecare fibră în parte, împiedicând funcția antibacteriană și înfundând sistemul capilar pentru eliminarea transpirației.
 • Uscați hainele atârnate liber; acestea se usucă rapid datorită faptului că nu sunt absorbante; nu folosiți uscătorul sau alte elemente de încălzire.
 • Materialele folosite pentru confecționarea hainelor noastre nu se încrețesc, așa că nu este necesară călcarea.

 


Numerotare și mărime - bărbați

Numerotare (CZ)

38/40

42/44

46/48

50/52

54/56

58/60

62/64

64/66

66/68

Mark

XS

S

M

L

XL

XXL

3XL

4XL

5XL

Înălțimea corpului (cm)

160-165

165-170

170-175

175-180

180-185

185-190

190-195

190-195

190-195

Circumferința toracică (cm)

75-82

83-90

91-98

99-106

107-114

115-122

123-130

131-138

139-146

Circumferința taliei (cm)

65-72

73-80

81-88

89-96

97-104

105-112

113-120

121-128

129-136

Circumferința scaunului (cm)

77-84

85-92

93-100

101-108

109-116

117-124

125-132

133-139

140-146

 

Sex
U - Unisex
Seria
TERMO - pentru vreme rece
Material
TERMO - 180g/m2 - 80% polipropilenă Ag+, 20% lână merinos
Standard
Certificare Oekotex Standard 100, test antibacterian AATCC TM 100:2012, test antiviral ISO 18184:2019
Origine
Fabricat manual în Republica Cehă
Substance
silver phosphate glass, CAS: 308069-39-8
Îmbrăcăminte sportivă funcțională

Îmbrăcăminte sportivă funcțională

Lenjeria de corp multifuncțională agtive® este concepută pentru cei care doresc să își mențină corpul uscat pentru o perioadă lungă de timp, au nevoie să îndepărteze rapid transpirația de pe piele și, în același timp, să mențină confortul termic. Este potrivit nu numai pentru sport, ci și pentru muncă, timp liber și călătorii. lenjeria intimă agtive® cu design anatomic folosește o tehnologie unică. Acesta este fabricat din polipropilenă sau poliester care conține nanoparticule de argint, care este mai potrivit pentru a elimina transpirația de pe corp decât materialele textile naturale.

Principalele avantaje

 • Ucide activ bacteriile rezistente pentru a preveni mirosul și transpirația excesivă
 • Vaporii de apă sunt îndepărtați excelent de piele datorită unei prelucrări sofisticate - stratul inferior neted al lenjeriei funcționale aderă complet la piele, iar partea superioară cu nervuri a lenjeriei funcționale creează un efect de coș de fum
 • Rezistă fără miros timp de mai multe zile, astfel încât nu trebuie spălată după fiecare utilizare, ceea ce permite economisirea costurilor economice și de mediu
 • Nu este nevoie de călcare, este rezistent la uzură mecanică, grăsimi, uleiuri și acizi
 • Asigură un confort termic mai bun - pielea rămâne uscată și creează o senzație de căldură pe vreme rece, în timp ce corpul se răcește pe vreme caldă
 • Datorită adăugării altor tipuri de fibre, cum ar fi elastanul și lâna Merino, oferim articole de îmbrăcăminte funcționale pentru toate anotimpurile

Pentru a asigura o funcționare optimă, vă recomandăm: mențineți întotdeauna sistemul de straturi pe timp rece:

1.strat - lenjerie de corp funcțională antibacteriană

 • îndepărtează transpirația de pe piele, reglează temperatura, elimină dezvoltarea bacteriilor și mirosul ulterior

2.strat - îmbrăcăminte neabsorbantă termoizolantă și neabsorbantă

 • transportă vaporii de apă departe de corp, îi menține pe corp, protejează împotriva frigului

3.strat - îmbrăcăminte impermeabilă și permeabilă la vapori

 • permite vaporilor de apă să iasă din stratul termoizolator, protejează împotriva vântului și a umezelii exterioare sau a ploii
Pe o motocicletă pe vreme rece

Pe o motocicletă pe vreme rece

Îmbrăcați-vă călduros... gama de produse TERMO combină două cerințe foarte importante pentru a ne menține corpul cald pe vreme foarte rece - stratul inferior din fibră de polipropilenă îndepărtează instantaneu transpirația de pe piele, iar stratul superior din fire fine de lână merinos asigură confortul termic necesar. Lâna Merino, în special, are o capacitate excelentă de a izola căldura generată. Veți găsi o utilizare pentru Wooler oriunde este necesar să vă încălziți, chiar dacă nu vă implicați într-o activitate fizică intensă.

TERMO
1. strat TERMO motokukla cămașă lungă chiloți lungi șosete

Căldura pe care o generați trebuie să rămână aproape de corp, mai ales pe vreme rece. Reversul ușor pieptănat al mateialului TOP vă va ține de cald. Datorită combinației de poliamidă robustă și fibre flexibile de elastan, gama TOP este confortabilă la purtare. Materialul este respirabil, evacuează transpirația și umiditatea la suprafață și oferă confort termic. Chiar și la o putere mai mare, corpul dumneavoastră nu se supraîncălzește. Structura densă de tricotare și suprafața netedă nu se prinde de părțile ascuțite ale hainelor, este rezistentă la Velcro și nu mucegăiește. Materialul de calitate este completat de cusături plate și de o manoperă detaliată cu broderii valoroase. Este un al doilea strat testat și adecvat, conceput pentru combinații cu articole de îmbrăcăminte funcționale antibacteriene.

TOP  
2. strat TOP centură de talie hanorac vesta pantaloni

Pe schiuri

Pe schiuri

Lenjeria intimă funcțională excelentă vă protejează corpul de transpirație, frig, supraîncălzire, bacterii și oboseală.

Primul strat este cel mai important. Imediat după culoarea jachetei de schi ;-)


Cu structura sofisticată a tricotajelor și cu adăugarea altor tipuri de elastan și fibre de lână Merino, am creat o gamă de bază de îmbrăcăminte funcțională pentru sport și activități active în aer liber. Lenjeria intimă funcțională AGTIVE creează o senzație de căldură pe vreme rece și o senzație de răcoare pe vreme caldă. 

AGTIVE este o lenjerie de corp funcțională pentru bărbați, femei și copii, proiectată anatomic și potrivită .
Funcțional pentru proprietățile sale excepționale.

Croiala este adaptată la maximum la forma corpului, menținând bine forma și silueta. Acesta este fabricat din țesături tricotate din fibre fine, de exemplu polipropilenă, neabsorbante, care conțin nanoparticule de argint/zinc(Ag+/Zn+). Materialul este tricotat într-un mod special, iar straturile sale transportă umiditatea.Acesta elimină transpirația la suprafața țesăturii tricotate, nu se răcește pe piele, ajută la evaporare, garantează un confort termic optim în timpul sportului, muncii și timpului liber, dar și o călătorie confortabilă și un sentiment de curățenie pentru o perioadă lungă de timp. Ingredientele active, adică ionii de argint/zinc, sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure, nu irită pielea și nu provoacă alergii.Nanoparticulele - ionii de argint/zinc conținuți direct în fibrele țesăturii tricotate asigură o protecție permanentă împotriva bacteriilor, reduc în mod activ înmulțirea bacteriilor și oferă astfel o protecție permanentă și pe termen lung împotriva mirosului.

Lenjerie intimă funcțională pentru toți cei cărora le place sportul și activitățile fizice sau călătoriile. De asemenea, este potrivit pentru toate activitățile fizice în aer liber, excursii sau plimbări.

Articolele de îmbrăcăminte funcționale AGTIVE sunt confecționate din materiale confortabile și ușoare, se usucă rapid și rezistă la murdărie. Proprietățile materialului utilizat sunt permanente. Folosirea cusăturilor plate și o manoperă de înaltă calitate conferă lenjeriei o durabilitate și o valoare utilitară ridicată. Produsele AGTIVE nu trebuie spălate după fiecare utilizare și contribuiți în mod activ la protecția mediului :)

Pentru vânătoare și pescuit

Pentru vânătoare și pescuit

Îmbrăcămintea funcțională excelentă vă protejează corpul de transpirație, frig, supraîncălzire, bacterii și oboseală.

Nu numai în culoarea elegantă kaki, producem lenjerie de corp, tricouri, hanorace, veste și accesorii.


Cu structura sofisticată a tricotajelor și cu adăugarea altor tipuri de elastan și fibre de lână Merino, am creat o gamă de bază de îmbrăcăminte funcțională pentru sport și activități active în aer liber. Lenjeria intimă funcțională AGTIVE creează o senzație de căldură pe vreme rece și o senzație de răcoare pe vreme caldă. 

AGTIVE este o lenjerie de corp funcțională pentru bărbați, femei și copii, proiectată anatomic și potrivită .
Funcțional pentru proprietățile sale excepționale.

Croiala este adaptată la maximum la forma corpului, menținând bine forma și silueta. Acesta este fabricat din țesături tricotate din fibre fine, de exemplu polipropilenă, neabsorbante, care conțin nanoparticule de argint/zinc(Ag+/Zn+). Materialul este tricotat într-un mod special, iar straturile sale transportă umiditatea.Acesta elimină transpirația la suprafața țesăturii tricotate, nu se răcește pe piele, ajută la evaporare, garantează un confort termic optim în timpul sportului, muncii și timpului liber, dar și o călătorie confortabilă și un sentiment de curățenie pentru o perioadă lungă de timp. Ingredientele active, adică ionii de argint/zinc, sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure, nu irită pielea și nu provoacă alergii.Nanoparticulele - ionii de argint/zinc conținuți direct în fibrele țesăturii tricotate asigură o protecție permanentă împotriva bacteriilor, reduc în mod activ înmulțirea bacteriilor și oferă astfel o protecție permanentă și pe termen lung împotriva mirosului.

Lenjerie intimă funcțională pentru toți cei cărora le place sportul și activitățile fizice sau călătoriile. De asemenea, este potrivit pentru toate activitățile fizice în aer liber, excursii sau plimbări.

Articolele de îmbrăcăminte funcționale AGTIVE sunt confecționate din materiale confortabile și ușoare, se usucă rapid și rezistă la murdărie. Proprietățile materialului utilizat sunt permanente. Folosirea cusăturilor plate și o manoperă de înaltă calitate conferă lenjeriei o durabilitate și o valoare utilitară ridicată. Produsele AGTIVE nu trebuie spălate după fiecare utilizare și contribuiți în mod activ la protecția mediului :)

TERMO

TERMO

agtive® TERMO - îmbrăcăminte funcțională pentru activități ocazionale în medii foarte reci

Această linie de produse combină două cerințe foarte importante pentru a ne menține corpul cald pe vreme foarte rece - stratul inferior din fibră de polipropilenă îndepărtează instantaneu transpirația de pe piele, iar stratul superior din fire fine de lână merinos asigură confortul termic necesar. Lâna Merino, în special, are o capacitate excelentă de a izola căldura generată. Veți găsi o utilizare pentru TERMO oriunde aveți nevoie să vă păstrați căldura, chiar dacă alternați activitatea fizică intensă cu perioade de odihnă.

Lenjerie intimă cu proprietăți excelente de izolare termică datorită combinației de polipropilenă și lână merinos caldă. Se utilizează cel mai bine pe vreme foarte rece pentru a menține un confort termic constant în timpul activităților ocazionale. Designul anatomic distinctiv și cusăturile plate care nu apasă sporesc confortul utilizatorului.

Potrivit pentru: schi, călătorii cu motocicleta, activități de lucru în depozite și hale reci, vânătoare și pescuit, sporturi de iarnă și drumeții, drumeții de iarnă și toate celelalte activități în aer liber pe timp de iarnă și vreme foarte rece.

Material utilizat:

Fabricat din nanoagent TERMO 180g/m2 (80% polipropilenă Ag+, 20% lână Merino)

TERMO

Chiloți pentru bărbați

Chiloți pentru bărbați

Chiloți pentru bărbați

Chiloți antibacterieni funcționali pentru bărbați

Lenjerie intimă funcțională elastică și ușoară pentru toți bărbații activi.Microfibra fină de poliester bacteriostatic este completată de Lycra elastică. Datorită flexibilității și croielii sale sofisticate, se lipește strâns de piele, elimină transpirația și vă menține corpul într-un confort termic optim. Tăietura anatomică modelează ușor silueta, menținând în același timp respirabilitatea tricotajului.Este conceput pentru a fi purtat sub toate tipurile de îmbrăcăminte funcțională. Te va însoți în toate activitățile tale în sport, la serviciu, în timpul liber, dar și în călătorii, unde caracteristicile sale sunt cele mai importante.

Material confortabil și ușor pentru cele mai delicate părți ale corpului dumneavoastră. Este rezistent la uzura mecanică, nanoparticulele distrug în mod activ bacteriile și previn mirosurile. Suma caracteristicilor sale îl face să fie o alegere perfectă pentru fiecare zi... După utilizare, produsul nu trebuie spălat imediat, lucru pe care îl veți aprecia cel mai mult în călătoriile de afaceri sau de agrement.

Chiloți pentru femei

Chiloți pentru femei

Chiloți pentru femei

Chiloți antibacterieni funcționali pentru femei

Lenjerie intimă funcțională elastică și ușoară pentru toate femeile active.Microfibra fină de poliester bacteriostatic este completată de Lycra elastică. Datorită flexibilității și croielii sale sofisticate, se lipește strâns de piele, elimină transpirația și vă menține corpul într-un confort termic optim. Tăietura anatomică modelează ușor silueta, menținând în același timp respirabilitatea tricotajului.Este conceput pentru a fi purtat sub toate tipurile de îmbrăcăminte funcțională. Te va însoți în toate activitățile tale în sport, la serviciu, în timpul liber, dar și în călătorii, unde caracteristicile sale sunt cele mai importante.

Material confortabil și ușor pentru cele mai delicate părți ale corpului dumneavoastră. Este rezistent la uzura mecanică, nanoparticulele distrug în mod activ bacteriile și previn mirosurile. Suma caracteristicilor sale îl face să fie o alegere perfectă pentru fiecare zi... După utilizare, produsul nu trebuie spălat imediat, lucru pe care îl veți aprecia cel mai mult în călătoriile de afaceri sau de agrement.

vreme rece

vreme rece

Potrivit pentru: schi, snowboarding, motociclism, activități de lucru în depozite și hale reci, agrement și călătorii, vânătoare și pescuit, sporturi de iarnă și drumeții, drumeții de iarnă și toate celelalte activități în aer liber în toamnă, iarnă și vreme rece

Vă recomandăm să purtați acest produs ca prim strat sub straturile termoizolante neabsorbante pe vreme rece (10 / -10°C) cu activitate fizică redusă sau pe vreme rece (-10 / -20°C) cu efort fizic crescut.

1

Detalii tehnice:

De asemenea, distruge în mod activ bacteriile rezistente și previne astfel formarea mirosurilor. Este confecționat dintr-un material plăcut și ușor, se usucă rapid și rezistă la pete. Materialul este de 9 ori mai puternic decât bumbacul, ceea ce îl face rezistent la uzura mecanică. Folosirea cusăturilor plate și o manoperă de înaltă calitate conferă lenjeriei o durabilitate și o valoare utilitară ridicată. Nu este nevoie să o spălați după fiecare utilizare - astfel încât să economisiți timp și să vă economisiți portofelul.

 • ucide în mod activ chiar și bacteriile rezistente
 • previne formarea de mirosuri
 • croială anatomică strânsă
 • cusături plate fără presare
 • material confortabil și ușor
 • elimină transpirația și nu se răcește
 • cu uscare rapidă și rezistent la murdărie
 • rezistent la uzură mecanică
 • de 9 ori mai puternic decât bumbacul
 • durabilitate ridicată și valoare utilitară
 • nu este nevoie să se spele după fiecare utilizare

TERMO NANO NANO salopete ribano singură piesă .unisex

E-mail la care veți primi un răspuns
Introduceți un telefon de contact
Dorinta ta, cel putin 3 caractere
Monitorizarea produselor
Introduceți condițiile și adresa de e-mail la care doriți să trimiteți mesajul atunci când aceste condiții sunt îndeplinite
RON
NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Numărul de identificare: 09810994
Numărul de identificare fiscală: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk