TOP hanorac cu glugă .bărbați .XS .negru

Hanoracul cu glugă AGTIVE® TOP extrem de confortabil vă menține cald în timpul oricăror activități sportive sau de lucru. # funcțional | flexibil | uscare rapidă | non-fiert | rezistent la murdărie #... 
: 508.14 RON (-0%)
419.94 RON 
Nedostupné
508.13 RON
ks
: TOP_PMK_bk_XS
:

TOP hanorac cu glugă .bărbați

Hanoracul cu glugă AGTIVE® TOP extrem de confortabil vă va ține de cald în timpul oricăror activități sportive sau de lucru.# funcțional | flexibil | uscare rapidă | non-fiert | rezistent la murdărie #

Căldura pe care o generați trebuie să rămână aproape de corp, mai ales pe vreme rece. Reversul ușor periat al tricotajului vă menține cald. Datorită combinației de poliamidă robustă și fibre flexibile de elastan, gama TOP este confortabilă la purtare. Materialul este respirabil, evacuează transpirația și umiditatea la suprafață și oferă confort termic. Chiar și la o putere mai mare, corpul dumneavoastră nu se supraîncălzește.

Structura densă a tricotajelor și suprafața netedă nu se prinde de părțile ascuțite ale hainelor, este rezistentă la Velcro și nu mucegăiește. Materialul de calitate este completat de cusături plate și de o manoperă detaliată cu broderii valoroase.

Îmbrăcăminte termoizolantă funcțională de înaltă calitate, confecționată din tricot TOP - material elastic în patru direcții, rezistent la uzură. Este conceput pentru activitățile sportive, în aer liber sau de lucru pe care doriți să le desfășurați chiar și pe vreme rece sau în condiții de temperatură cu schimbări semnificative. Va servi foarte bine ca îmbrăcăminte exterioară pentru vreme uscată și ușor rece.

Fața țesăturii tricotate este netedă, nu se lipește de praf și murdărie, nu absoarbe umezeala. Reversul tricotului este fin pieptănat, creând milioane de spații de izolare termică pentru a vă menține corpul într-un confort termic optim.

Fibra robustă de poliamidă utilizată este neabsorbantă și evacuează transpirația la suprafața tricotajului, asigurând confortul termic al corpului dumneavoastră. Datorită combinației de poliamidă cu un procent ridicat de Lycra, este foarte flexibil, nu deranjează la mișcare, se adaptează foarte bine la corp. Fibrele de poliamidă sunt foarte rezistente la tracțiune, rezistente la uzură. Aceste proprietăți permit produsului să nu mucegăiască și să nu se "lipească" de închizători Velcro Velcro.

mADE IN CZ - Fabricat manual în Republica Cehă

Utilizare:

Potrivit pentru: toate activitățile în aer liber, călătorii și șederea în aer liber pe vreme rece

Vă recomandăm să purtați acest produs ca un al doilea strat peste lenjeria de corp funcțională antibacteriană pe vreme ușoară până la rece (0 /15°C) cu activitate fizică redusă sau pe vreme foarte rece (-10 / -20°C) cu efort fizic crescut.

 


Întreținere:

 • Urmați cu atenție instrucțiunile de pe etichetele fiecărui produs și tratați-le în conformitate cu simbolurile indicate.
 • Utilizați o baie de spălare la o temperatură de max. 40°C (104°F), temperaturile mai ridicate pot deteriora hainele. Materialele noastre sunt antibacteriene și rezistente la pete, nu este necesară o temperatură mai ridicată.În cazul în care hainele sunt murdare de praf, nu amânați spălarea, deoarece praful deteriorează structura fibrelor.
 • Se recomandă să spălați hainele inversate pe dos, estetica lor se va păstra pentru o perioadă mai lungă de timp.Spălați-le separat de alte articole de îmbrăcăminte, textura lor poate fi deteriorată de fermoarele și piesele metalice de pe alte articole de îmbrăcăminte.
 • Utilizați detergenți obișnuiți, detergenții lichizi fără balsam de rufe funcționează cel mai bine.Nu lăsați rufele înmuiate în detergent pentru o perioadă lungă de timp.Nu folosiți balsam de rufe. Balsamul formează o peliculă pe fiecare fibră în parte, împiedicând funcția antibacteriană și înfundând sistemul capilar pentru eliminarea transpirației.
 • Uscați hainele atârnate liber; acestea se usucă rapid datorită faptului că nu sunt absorbante; nu folosiți uscătorul sau alte elemente de încălzire.
 • Materialele folosite pentru confecționarea hainelor noastre nu se încrețesc, așa că nu este necesară călcarea.

 


Numerotare și mărime - bărbați

Numerotare (CZ)

38/40

42/44

46/48

50/52

54/56

58/60

62/64

64/66

66/68

Mark

XS

S

M

L

XL

XXL

3XL

4XL

5XL

Înălțimea corpului (cm)

160-165

165-170

170-175

175-180

180-185

185-190

190-195

190-195

190-195

Circumferința toracică (cm)

75-82

83-90

91-98

99-106

107-114

115-122

123-130

131-138

139-146

Circumferința taliei (cm)

65-72

73-80

81-88

89-96

97-104

105-112

113-120

121-128

129-136

Circumferința scaunului (cm)

77-84

85-92

93-100

101-108

109-116

117-124

125-132

133-139

140-146

 

Material
TOP - 235g/m2 - 86% poliamidă, 14% elastan
Zip
Jumătate de fermoar și buzunare cu fermoar
Seria
TOP - 2. strat pentru vreme rece
Sex
P - Bărbați
Origine
Fabricat manual în Republica Cehă
Îmbrăcăminte sportivă funcțională

Îmbrăcăminte sportivă funcțională

Lenjeria de corp multifuncțională agtive® este concepută pentru cei care doresc să își mențină corpul uscat pentru o perioadă lungă de timp, au nevoie să îndepărteze rapid transpirația de pe piele și, în același timp, să mențină confortul termic. Este potrivit nu numai pentru sport, ci și pentru muncă, timp liber și călătorii. lenjeria intimă agtive® cu design anatomic folosește o tehnologie unică. Acesta este fabricat din polipropilenă sau poliester care conține nanoparticule de argint, care este mai potrivit pentru a elimina transpirația de pe corp decât materialele textile naturale.

Principalele avantaje

 • Ucide activ bacteriile rezistente pentru a preveni mirosul și transpirația excesivă
 • Vaporii de apă sunt îndepărtați excelent de piele datorită unei prelucrări sofisticate - stratul inferior neted al lenjeriei funcționale aderă complet la piele, iar partea superioară cu nervuri a lenjeriei funcționale creează un efect de coș de fum
 • Rezistă fără miros timp de mai multe zile, astfel încât nu trebuie spălată după fiecare utilizare, ceea ce permite economisirea costurilor economice și de mediu
 • Nu este nevoie de călcare, este rezistent la uzură mecanică, grăsimi, uleiuri și acizi
 • Asigură un confort termic mai bun - pielea rămâne uscată și creează o senzație de căldură pe vreme rece, în timp ce corpul se răcește pe vreme caldă
 • Datorită adăugării altor tipuri de fibre, cum ar fi elastanul și lâna Merino, oferim articole de îmbrăcăminte funcționale pentru toate anotimpurile

Pentru a asigura o funcționare optimă, vă recomandăm: mențineți întotdeauna sistemul de straturi pe timp rece:

1.strat - lenjerie de corp funcțională antibacteriană

 • îndepărtează transpirația de pe piele, reglează temperatura, elimină dezvoltarea bacteriilor și mirosul ulterior

2.strat - îmbrăcăminte neabsorbantă termoizolantă și neabsorbantă

 • transportă vaporii de apă departe de corp, îi menține pe corp, protejează împotriva frigului

3.strat - îmbrăcăminte impermeabilă și permeabilă la vapori

 • permite vaporilor de apă să iasă din stratul termoizolator, protejează împotriva vântului și a umezelii exterioare sau a ploii
top

top

agtive® TOP - îmbrăcăminte termoizolantă

Căldura pe care o generați trebuie să rămână aproape de corp, mai ales pe vreme rece. Reversul ușor pieptănat al mateialului TOP vă va ține de cald. Datorită combinației de poliamidă robustă și fibre flexibile de elastan, gama TOP este confortabilă la purtare. Materialul este respirabil, evacuează transpirația și umiditatea la suprafață și oferă confort termic. Chiar și la o putere mai mare, corpul dumneavoastră nu se supraîncălzește. Structura densă de tricotare și suprafața netedă nu se prinde de părțile ascuțite ale hainelor, este rezistentă la Velcro și nu mucegăiește. Materialul de calitate este completat de cusături plate și de o manoperă detaliată cu broderii valoroase.

Proprietăți excepționale ale materialului tricotat, o croială sofisticată pentru bărbați sau femei și detalii de cusut elaborate - acesta este agtive® TOP. Acesta vă protejează corpul de frig și izolează căldura. Este un al doilea strat testat și adecvat, conceput pentru combinații cu articole de îmbrăcăminte funcționale antibacteriene.

Potrivit pentru: toate activitățile în aer liber, călătorii și șederea în aer liber pe vreme rece.

Material utilizat:

Fabricat din nanoagent TOP (235 g/m2 - 86% poliamidă, 14% elastan) Izolație termică robustă, tricot hidrofug de gramaj mai mare.

TOP

Hanorace cu glugă pentru bărbați

Hanorace cu glugă pentru bărbați

Hanorace și veste pentru bărbați

Îmbrăcăminte de exterior pentru bărbați

Proprietăți excepționale ale materialului tricotat, croială sofisticată și detalii de cusut elaborate - aceasta este gama TOP. Acesta vă protejează corpul de frig și izolează căldura. Este un al doilea strat testat și adecvat, conceput pentru combinații cu articole de îmbrăcăminte funcționale antibacteriene.

Potrivite pentru toate activitățile în aer liber, călătorii și stat în aer liber pe vreme rece.

vreme rece - 2. strat

vreme rece - 2. strat

Potrivit pentru: schi, snowboarding, motociclism, activități de lucru în depozite și hale reci, agrement și călătorii, vânătoare și pescuit, sporturi de iarnă și drumeții, drumeții de iarnă și toate celelalte activități în aer liber pe timp de iarnă și vreme rece

Vă recomandăm să purtați acest produs ca un al doilea strat sub straturile termoizolante neabsorbante pe vreme rece (0 / -10°C) cu activitate fizică redusă sau pe vreme foarte rece (-10 / -30°C) cu efort fizic crescut.

2  

 

Revizuirea completă a portofelului - TOP Hoodie pentru femei - rating: ★★★★★

Revizuirea completă a portofelului - TOP Hoodie pentru femei - rating: ★★★★★

TOP (COLD BRAKER) hanorac cu glugă pentru femei cu glugă

 • Dimensiune: XS - 3XL
 • TOP(COLD-BRAKER) - 86% poliamidă, 14% elastan
 • Culoare: negru / alb / gri / gri / albastru / negru / albastru / albastru / roz / roșu / galben
 • Caracteristici: izolator termic, hidrofug, tricot cu greutate mai mare
 • Evaluare: ★★★★★

TOP hanorac cu glugă .bărbați

E-mail la care veți primi un răspuns
Introduceți un telefon de contact
Dorinta ta, cel putin 3 caractere
RON
NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Numărul de identificare: 09810994
Numărul de identificare fiscală: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
French
fr
German
de
Hungarian
hu
Italian
it
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Slovene
sl
Spanish
es
Ukrainian
uk