NANO.MED.CLEAN filtru 99,9% - Ambalaj: 3 bucăți

Filtre NANO.MED.CLEAN 99,9% - protecție împotriva virușilor, bacteriilor, alergenilor și a smogului.... 
: 13.88 RON (-0%)
11.47 RON 
> 5 ks
13.88 RON
ks
: NMC_3
:

NANO.MED.CLEAN filtru 99,9%

Filtru NANO.MED.NanofibraCLEAN, care captează peste 99,9% din viruși și bacterii, inclusiv coronavirus și COVID-19

De unică folosință NANO MED.Filtrul CLEAN, cu o eficiență de filtrare de 99,9% a virușilor și bacteriilor, este un ajutor semnificativ împotriva coronavirusului care provoacă boala COVID-19. Este foarte respirabil, ușor de respirat. Acesta este de unică folosință și poate fi înlocuit cu ușurință. Nu conține substanțe toxice.

Filtrul are rapoarte de testare valabile de la Nelson Labs. Acesta este certificat CE ca accesoriu al unui dispozitiv medical. Filtrul este un produs ceh brevetat, fabricat în UE.

Prin combinarea filtrului NANO.MED.CLEAN și o draperie cu buzunar creează protecția perfectă pentru dvs. și pentru cei din jur.

Filtrul poate fi introdus în buzunarul draperiei. Durata recomandată de utilizare este de maximum 12 ore.

Spălați-vă pe mâini înainte de a utiliza filtrul. Puneți o draperie cu un buzunar. Filtrul este de unică folosință. După utilizare, îndepărtați filtrul și aruncați-l imediat în deșeurile mixte. Există un risc de contaminare în cazul utilizării repetate.

Curățarea poate devaloriza filtrul.Utilizarea repetată nu este sigură.

 

NANO.MED.CLEAN filtr

NANO filtrace

Standard
CSN EN 14683 + AC, testat prin ISO 10993-5, certificat CE
Origine
CZ / EU
Draperii eșarfe filtre

Draperii eșarfe filtre

Pânza AGTIVE® NANO cu proprietăți funcționale excelente, reutilizabilă, antibacteriană, antivirală, lavabilă, dezinfectabilă, cu două straturi, cu buzunar pentru filtru și clemă pentru fixarea nasului.
Cască de protecție pentru cap AGTIVE® SPORT NANO (nu cască de protecție pentru urechi) cu ajustabilitate reglabilă, reutilizabilă, lavabilă, cu buzunar pentru filtru, cu o gamă largă de utilizări și caracteristici deosebite. Protecție împotriva virușilor, bacteriilor, alergenilor și a smogului care rezistă.

Draperii funcționale cu design anatomic și de potrivire în mărimi pentru bărbați, femei și copii. Tăietura este adaptată la maxim la forma feței.Tricotate din polipropilenă fină sau poliester care conțin nanoparticule de argint. Acesta elimină transpirația, asigurând confort în timpul sportului, muncii și timpului liber, dar și călătorii confortabile și curățenie pentru o perioadă lungă de timp. Este ușor respirabil și poate fi purtat toată ziua. Ingredientele active, adică ionii de argint/zinc, sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure, nu irită pielea și nu provoacă alergii.Draperia are certificare CE - dispozitiv medical.

NANO roušky


fularul tubular NANO AGTIVE® reutilizabil, lavabil, cu două straturi, multifuncțional, cu buzunar pentru filtru și AGTIVE® SPORT cu o gamă largă de utilizări și caracteristici excelente, reutilizabil, lavabil, ajustabil, cu buzunar pentru filtru. Protecție împotriva virușilor, bacteriilor, alergenilor și a smogului care rezistă.

Nanoshoes vă va însoți și vă va proteja în toate activitățile dumneavoastră, sport, muncă, timp liber și, de asemenea, în călătorii, unde proprietățile lor sunt cele mai importante.

Fibra fină utilizată este aproape neabsorbantă, astfel că sudoarea este absorbită la suprafața țesăturii tricotate, nu se răcește pe piele și nu zgârie sau irită pielea.

Argintul, care este conținut direct în polimerul nanofibrelor, reduce în mod activ proliferarea bacteriilor și oferă astfel o protecție permanentă și de lungă durată. Substanțele active, adică ionii de argint, sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure și nu provoacă alergii. Nu trebuie să spălați produsele noastre după fiecare utilizare și astfel contribuiți în mod activ la protecția mediului înconjurător :)

Funkční šátky

CERTIFIKACE

Produsele noastre medicale nano-armură, nano-șarpe îndeplinesc standardul EN 14683+AC, așa cum este cerut de măsura de urgență a Ministerului Sănătății din 22.2.2021, inclusiv actualizarea de la 1.11.2021 și altele privind obligația de a transporta de la 25.2.2021 în zonele specificate, un aparat respirator sau un dispozitiv de protecție respiratorie similar.
Vă recomandăm să completați produsul cu nanofiltre pentru a obține o filtrare de 99,9%.
Drapelele și eșarfele sunt produse realizate din materiale și nanoparticule, antibacteriene, antivirale, cu două straturi.
Adăugarea unui nanofiltrul creează un al treilea strat, iar draperia/șarfa oferă protecție împotriva virușilor, bacteriilor, alergenilor și smogului.
Draperiile noastre nu sunt din pânză sau făcute în casă. Producem din materiale dovedite, în conformitate cu standardele aplicabile echipamentelor medicale de protecție.
Toate certificatele, inclusiv standardele citate, pot fi găsite în link-urile din descrierea produsului sau în articolul Certificare
CERTIFICARE - Filtru NANO.MED.CURATA

CERTIFICARE - Filtru NANO.MED.CURATA

FILTER CERTIFICATE

eficacitatea filtrului Nano Med Clean împotriva virușilor a fost certificată (VFE - Viral Filtration Efficiency) de către respectatul laborator Nelson Labs din SUA. Este un material textil subțire care conține o structură nanofibroasă. Utilizatorii îl pot pune într-o draperie de pânză pentru a se proteja pe tot parcursul zilei. Este ușor și foarte respirabil, ceea ce facilitează respirația. În comparație cu alte materiale, acesta atinge o respirabilitate de două sute de litri de aer pe metru pătrat pe secundă.

 

FullWallet review - Eșarfa multifuncțională AGTIVE NANO - unisex - rating: ★★★★★

FullWallet review - Eșarfa multifuncțională AGTIVE NANO - unisex - rating: ★★★★★

Fular multifuncțional NANO AGTIVE 3F 99,9% - unisex

  • Unisex dimensiune: M
  • Material: AGTIVE - >50% poliester, >40% polipropilenă Ag+, <10% elastan
  • Culoare: negru / alb / gri / gri / albastru / albastru ciel / verde / kaki / roșu / portocaliu / galben
  • Cu buzunar și 3 filtre înlocuibile
  • Conține nanoparticule de argint
  • Evaluare: ★★★★★
Související produkty

NANO.MED.CLEAN filtru 99,9%

E-mail la care veți primi un răspuns
Introduceți un telefon de contact
Dorinta ta, cel putin 3 caractere
Monitorizarea produselor
Introduceți condițiile și adresa de e-mail la care doriți să trimiteți mesajul atunci când aceste condiții sunt îndeplinite
RON
NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Numărul de identificare: 09810994
Numărul de identificare fiscală: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna