NANO eșarfă SPORT .S .negru

Eșarfă multifuncțională AGTIVE® SPORT NANO (bandă de gât tubulară) cu o gamă largă de utilizări și caracteristici deosebite, reutilizabilă, durabilă, ajustabilă, cu buzunar pentru filtru.Puteți spăla și dezinfecta nanofoliile în mod repetat fără a le pierde proprietățile.Protecție împotriva virușilor, bacteriilor, alergenilor și a smogului care rezistă. Eșarfa este certificată CE. (2 straturi, anatomic, cu buzunar și cordon de strângere)... 
: 59.8 RON (-0%)
49.42 RON 
> 5 ks
59.8 RON
ks
: AG_SMS_bk_S
:

NANO eșarfă SPORT

Eșarfă multifuncțională AGTIVE® SPORT (gât tubular) cu o gamă largă de utilizări și caracteristici deosebite, reutilizabilă, durabilă, ajustabilă, cu buzunar pentru filtru.Puteți spăla și dezinfecta nanofoliile în mod repetat fără a le pierde proprietățile.Protecție împotriva virușilor, bacteriilor, alergenilor și a smogului care rezistă. Eșarfa este certificată CE. (2 straturi, anatomic, cu buzunar și cordon de strângere)

Ușor respirabil, în 2 straturi, cu croială anatomică, cu buzunar pentru nano-filtru și cordon pentru a ajusta ajustarea.

materialul nanoagent agtive® reprezintă baza pentru lenjeria de corp funcțională, anatomică și potrivită pentru bărbați, femei și copii. Croiala este adaptată la maximum la forma corpului, menținând bine forma și silueta. Acesta este fabricat din polipropilenă fină tricotată care conține nanoparticule de argint. Acesta evacuează transpirația, asigurând un confort termic optim în timpul sportului, al muncii și al timpului liber, dar și o călătorie confortabilă și un sentiment de curățenie pentru o perioadă lungă de timp.

Lenjerie intimă funcțională pentru toți cei cărora le place sportul și activitățile fizice sau călătoriile. De asemenea, este potrivit pentru toate activitățile fizice în aer liber, excursii sau plimbări.

Fibra fină NanoAgent utilizată este neabsorbantă, astfel încât elimină transpirația la suprafața tricotajului, nu răcește pielea și oferă confort termic corpului. Ingredientele active, adică ionii de argint/zinc, sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure, nu irită pielea și nu provoacă alergii.

Nanoparticulele - ionii de argint/zinc conținuți direct în fibrele tricotului din polipropilenă/poliester asigură o protecție permanentă împotriva bacteriilor.

Argintul/zincul reduce în mod activ dezvoltarea bacteriilor și asigură astfel o protecție permanentă și de lungă durată împotriva mirosurilor.

Nu trebuie să spălați produsele noastre după fiecare utilizare și astfel contribuiți în mod activ la protecția mediului înconjurător :)

 

GRAFICUL DIMENSIUNILOR
S copii
M femei
L bărbați
mADE IN CZ - Fabricat manual în Republica Cehă

Material utilizat:

NanoAgent

85% - 100% polipropilenă
85% - 100% poliester, micropoliester
0% - 15% elastan

eventuale adaosuri pentru a completa proprietățile țesăturii tricotate:

0% - 20% lână merinos
0% - 50% bumbac

Acesta conține nanoAg - nanoparticule de argint sau nanoZn - nanoparticule de zinc și, prin urmare, protecție permanentă și ireversibilă împotriva bacteriilor și a mirosului ulterior.Vă va menține o senzație de curățenie pentru o perioadă lungă de timp.

Suntem implicați în dezvoltarea de noi variante și apoi de noi produse pentru articole de îmbrăcăminte și accesorii din ce în ce mai sofisticate.  

 

Detalii tehnice:

De asemenea, distruge în mod activ bacteriile rezistente și previne astfel formarea mirosurilor. Este confecționat dintr-un material plăcut și ușor, se usucă rapid și rezistă la pete. Materialul este de 9 ori mai puternic decât bumbacul, ceea ce îl face rezistent la uzura mecanică. Folosirea cusăturilor plate și o manoperă de înaltă calitate conferă lenjeriei o durabilitate și o valoare utilitară ridicată. Nu este nevoie să o spălați după fiecare utilizare - astfel încât să economisiți timp și să vă economisiți portofelul.

 • ucide în mod activ chiar și bacteriile rezistente
 • previne formarea de mirosuri
 • croială anatomică strânsă
 • cusături plate fără presare
 • material confortabil și ușor
 • elimină transpirația și nu se răcește
 • cu uscare rapidă și rezistent la murdărie
 • rezistent la uzură mecanică
 • de 9 ori mai puternic decât bumbacul
 • durabilitate ridicată și valoare utilitară
 • nu este nevoie să se spele după fiecare utilizare


Utilizare:

Potrivite pentru: ținute casual, activități sportive, călătorii și toate celelalte activități pe tot parcursul anului, concepute pentru a fi purtate sub haine funcționale, dar și sub haine la locul de muncă, la birou și în călătorii.

Vă recomandăm să purtați produsele NanoAgent ca prim strat în fiecare zi - pe orice vreme și pentru orice activitate fizică.

Material
100~180g/m2 - >50% poliester, >40% polipropilenă Ag+, <10% elastan
Standard
CSN EN 14683 + AC, testat prin ISO 10993-5, certificat CE
Substance
silver phosphate glass, CAS: 308069-39-8
Ambalare
1
Origine
Fabricat manual în Republica Cehă
Draperii eșarfe filtre

Draperii eșarfe filtre

Pânza AGTIVE® NANO cu proprietăți funcționale excelente, reutilizabilă, antibacteriană, antivirală, lavabilă, dezinfectabilă, cu două straturi, cu buzunar pentru filtru și clemă pentru fixarea nasului.
Cască de protecție pentru cap AGTIVE® SPORT NANO (nu cască de protecție pentru urechi) cu ajustabilitate reglabilă, reutilizabilă, lavabilă, cu buzunar pentru filtru, cu o gamă largă de utilizări și caracteristici deosebite. Protecție împotriva virușilor, bacteriilor, alergenilor și a smogului care rezistă.

Draperii funcționale cu design anatomic și de potrivire în mărimi pentru bărbați, femei și copii. Tăietura este adaptată la maxim la forma feței.Tricotate din polipropilenă fină sau poliester care conțin nanoparticule de argint. Acesta elimină transpirația, asigurând confort în timpul sportului, muncii și timpului liber, dar și călătorii confortabile și curățenie pentru o perioadă lungă de timp. Este ușor respirabil și poate fi purtat toată ziua. Ingredientele active, adică ionii de argint/zinc, sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure, nu irită pielea și nu provoacă alergii.Draperia are certificare CE - dispozitiv medical.

NANO roušky


fularul tubular NANO AGTIVE® reutilizabil, lavabil, cu două straturi, multifuncțional, cu buzunar pentru filtru și AGTIVE® SPORT cu o gamă largă de utilizări și caracteristici excelente, reutilizabil, lavabil, ajustabil, cu buzunar pentru filtru. Protecție împotriva virușilor, bacteriilor, alergenilor și a smogului care rezistă.

Nanoshoes vă va însoți și vă va proteja în toate activitățile dumneavoastră, sport, muncă, timp liber și, de asemenea, în călătorii, unde proprietățile lor sunt cele mai importante.

Fibra fină utilizată este aproape neabsorbantă, astfel că sudoarea este absorbită la suprafața țesăturii tricotate, nu se răcește pe piele și nu zgârie sau irită pielea.

Argintul, care este conținut direct în polimerul nanofibrelor, reduce în mod activ proliferarea bacteriilor și oferă astfel o protecție permanentă și de lungă durată. Substanțele active, adică ionii de argint, sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure și nu provoacă alergii. Nu trebuie să spălați produsele noastre după fiecare utilizare și astfel contribuiți în mod activ la protecția mediului înconjurător :)

Funkční šátky

CERTIFIKACE

Produsele noastre medicale nano-armură, nano-șarpe îndeplinesc standardul EN 14683+AC, așa cum este cerut de măsura de urgență a Ministerului Sănătății din 22.2.2021, inclusiv actualizarea de la 1.11.2021 și altele privind obligația de a transporta de la 25.2.2021 în zonele specificate, un aparat respirator sau un dispozitiv de protecție respiratorie similar.
Vă recomandăm să completați produsul cu nanofiltre pentru a obține o filtrare de 99,9%.
Drapelele și eșarfele sunt produse realizate din materiale și nanoparticule, antibacteriene, antivirale, cu două straturi.
Adăugarea unui nanofiltrul creează un al treilea strat, iar draperia/șarfa oferă protecție împotriva virușilor, bacteriilor, alergenilor și smogului.
Draperiile noastre nu sunt din pânză sau făcute în casă. Producem din materiale dovedite, în conformitate cu standardele aplicabile echipamentelor medicale de protecție.
Toate certificatele, inclusiv standardele citate, pot fi găsite în link-urile din descrierea produsului sau în articolul Certificare
Pe motocicletă, pe orice vreme

Pe motocicletă, pe orice vreme

Accesorii funcționale care pot fi utile.

ribano motocicletă capace sub cască eșarfă încălzitor de gât centură de talie lenjerie de corp șosete

Pe schiuri

Pe schiuri

Lenjeria intimă funcțională excelentă vă protejează corpul de transpirație, frig, supraîncălzire, bacterii și oboseală.

Primul strat este cel mai important. Imediat după culoarea jachetei de schi ;-)


Cu structura sofisticată a tricotajelor și cu adăugarea altor tipuri de elastan și fibre de lână Merino, am creat o gamă de bază de îmbrăcăminte funcțională pentru sport și activități active în aer liber. Lenjeria intimă funcțională AGTIVE creează o senzație de căldură pe vreme rece și o senzație de răcoare pe vreme caldă. 

AGTIVE este o lenjerie de corp funcțională pentru bărbați, femei și copii, proiectată anatomic și potrivită .
Funcțional pentru proprietățile sale excepționale.

Croiala este adaptată la maximum la forma corpului, menținând bine forma și silueta. Acesta este fabricat din țesături tricotate din fibre fine, de exemplu polipropilenă, neabsorbante, care conțin nanoparticule de argint/zinc(Ag+/Zn+). Materialul este tricotat într-un mod special, iar straturile sale transportă umiditatea.Acesta elimină transpirația la suprafața țesăturii tricotate, nu se răcește pe piele, ajută la evaporare, garantează un confort termic optim în timpul sportului, muncii și timpului liber, dar și o călătorie confortabilă și un sentiment de curățenie pentru o perioadă lungă de timp. Ingredientele active, adică ionii de argint/zinc, sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure, nu irită pielea și nu provoacă alergii.Nanoparticulele - ionii de argint/zinc conținuți direct în fibrele țesăturii tricotate asigură o protecție permanentă împotriva bacteriilor, reduc în mod activ înmulțirea bacteriilor și oferă astfel o protecție permanentă și pe termen lung împotriva mirosului.

Lenjerie intimă funcțională pentru toți cei cărora le place sportul și activitățile fizice sau călătoriile. De asemenea, este potrivit pentru toate activitățile fizice în aer liber, excursii sau plimbări.

Articolele de îmbrăcăminte funcționale AGTIVE sunt confecționate din materiale confortabile și ușoare, se usucă rapid și rezistă la murdărie. Proprietățile materialului utilizat sunt permanente. Folosirea cusăturilor plate și o manoperă de înaltă calitate conferă lenjeriei o durabilitate și o valoare utilitară ridicată. Produsele AGTIVE nu trebuie spălate după fiecare utilizare și contribuiți în mod activ la protecția mediului :)

SPORT

SPORT

agtive® SPORT - sport și colorat

Lenjerie de sport care poate reacționa foarte rapid la sarcini crescute. Este confecționat dintr-un tricot integrat care combină cele mai bune proprietăți a două materiale funcționale - polipropilenă și poliester.  

Polipropilena cu un tratament bacteriostatic transportă în mod fiabil umezeala către stratul exterior de poliester, care, în cooperare cu structura specifică a țesăturii tricotate, care mărește suprafața, evaporă foarte repede această umezeală în spațiul din jur. Polipropilena menține pielea uscată chiar și în timpul unei activități fizice intense și este foarte confortabilă, non-alergenică și rezistentă la mucegai și bacterii. 

Gama de lenjerie intimă SPORT se adresează tuturor celor care sunt obișnuiți cu calitatea și caracteristicile lenjeriei agtive® și care doresc să se bucure de activitățile lor în culoarea lor preferată. Este deosebit de potrivit pentru sporturile în aer liber sau pentru o activitate fizică sporită la temperaturi moderate, de exemplu primăvara și toamna. 

Substanțele bacteriostatice eficiente sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure, nu vă irită pielea și nu provoacă alergii. 

Nu trebuie să spălați produsele noastre după fiecare utilizare și astfel contribuiți în mod activ la protecția mediului înconjurător :)

Folosirea cusăturilor plate și o manoperă de înaltă calitate conferă lenjeriei o durabilitate și o valoare utilitară ridicată. Nu este nevoie să o spălați după fiecare utilizare - astfel încât să economisiți timp și să vă economisiți portofelul. 

 

Material utilizat

Fabricat din material nanoagent SPORT (140g/m2 - 60% poliester, 40% polipropilenă Ag+ cu nanoparticule de argint) și, prin urmare, protecție permanentă și neabsorbabilă împotriva bacteriilor și a mirosului ulterior. Vă va menține o senzație de curățenie pentru o perioadă lungă de timp.

SPORT

CERTIFICARE - draperie și eșarfă - AGTIVE®

CERTIFICARE - draperie și eșarfă - AGTIVE®

AGTIVE® NANO drapaj și tipuri de produse derivate

respectă toate cerințele conform EN 14683 + AC, produsele au fost testate conform ISO 10993-5, iar materialele, nanofoliile și nanofiltrele utilizate nu prezintă bacteriologie și citotoxicitate și, conform recomandărilor noastre, sunt sigure pentru utilizatori

FullWallet review - Eșarfa multifuncțională AGTIVE NANO - unisex - rating: ★★★★★

FullWallet review - Eșarfa multifuncțională AGTIVE NANO - unisex - rating: ★★★★★

Fular multifuncțional NANO AGTIVE 3F 99,9% - unisex

 • Unisex dimensiune: M
 • Material: AGTIVE - >50% poliester, >40% polipropilenă Ag+, <10% elastan
 • Culoare: negru / alb / gri / gri / albastru / albastru ciel / verde / kaki / roșu / portocaliu / galben
 • Cu buzunar și 3 filtre înlocuibile
 • Conține nanoparticule de argint
 • Evaluare: ★★★★★
Související produkty

NANO eșarfă SPORT

E-mail la care veți primi un răspuns
Introduceți un telefon de contact
Dorinta ta, cel putin 3 caractere
Monitorizarea produselor
Introduceți condițiile și adresa de e-mail la care doriți să trimiteți mesajul atunci când aceste condiții sunt îndeplinite
RON
NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Numărul de identificare: 09810994
Numărul de identificare fiscală: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk