NANO masca SPORT .S .negru

Pânza AGTIVE® SPORT NANO cu utilizare largă și caracteristici excelente, reutilizabilă, durabilă, ajustabilă, cu buzunar pentru filtru.Puteți spăla și dezinfecta nano-ears în mod repetat fără a le pierde proprietățile.Protecție împotriva virușilor, bacteriilor, alergenilor și a smogului care rezistă. Draperia este certificată CE. (2 straturi, anatomic, cu buzunar și cordon de strângere)... 
: 39 RON (-0%)
32.23 RON 
> 5 ks
39 RON
ks
: AG_DRS_bk_S
:

NANO masca SPORT

Pânza AGTIVE® SPORT NANO cu utilizare largă și caracteristici excelente, reutilizabilă, durabilă, ajustabilă, cu buzunar pentru filtru.Puteți spăla și dezinfecta nano-ears în mod repetat fără a le pierde proprietățile.Protecție împotriva virușilor, bacteriilor, alergenilor și a smogului care rezistă. Draperia este certificată CE. (2 straturi, anatomic, cu buzunar și cordon de strângere)

Ușor respirabil, în 2 straturi, cu croială anatomică, cu buzunar pentru nano-filtru și cordon pentru a ajusta ajustarea.

Materialul NanoAgent este baza pentru draperii funcționale proiectate anatomic și adaptate pentru bărbați, femei și copii. Tăietura este adaptată la maxim la forma feței.Producem în mai multe mărimi (S, M, L) din țesături tricotate din polipropilenă fină sau poliester care conțin nanoparticule de argint. Acesta elimină transpirația, asigurând confort în timpul sportului, muncii și timpului liber, dar și călătorii confortabile și curățenie pentru o perioadă lungă de timp. Ingredientele active, adică ionii de argint/zinc, sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure, nu irită pielea și nu provoacă alergii.

Nanoparticulele - ionii de argint/zinc conținuți direct în fibrele tricotului de polipropilenă/poliester asigură o protecție permanentă împotriva virușilor și bacteriilor.

GRAFICUL DIMENSIUNILOR
S copii
M tineri și femei
L bărbați
mADE IN CZ - Fabricat manual în Republica Cehă

Material utilizat NanoAgent

SPORT - 140g/m2 - 60% poliester + 40% polipropilenă sau PRO+COOL - 150+100g/m2 - 100% polipropilenă

Acesta conține nanoAg - nanoparticule de argint sau nanoZn - nanoparticule de zinc și, prin urmare, protecție permanentă și ireversibilă împotriva bacteriilor și a mirosului ulterior. 


Utilizare:

Potrivit pentru: îmbrăcăminte casual, activități sportive și sociale, călătorii și toate celelalte activități pe tot parcursul anului ca protecție perfectă pentru gură și nas.

Material
100~180g/m2 - >50% poliester, >40% polipropilenă Ag+, <10% elastan
Standard
CSN EN 14683 + AC, testat prin ISO 10993-5, certificat CE
Substance
silver phosphate glass, CAS: 308069-39-8
Ambalare
1
Origine
Fabricat manual în Republica Cehă
Draperii eșarfe filtre

Draperii eșarfe filtre

Pânza AGTIVE® NANO cu proprietăți funcționale excelente, reutilizabilă, antibacteriană, antivirală, lavabilă, dezinfectabilă, cu două straturi, cu buzunar pentru filtru și clemă pentru fixarea nasului.
Cască de protecție pentru cap AGTIVE® SPORT NANO (nu cască de protecție pentru urechi) cu ajustabilitate reglabilă, reutilizabilă, lavabilă, cu buzunar pentru filtru, cu o gamă largă de utilizări și caracteristici deosebite. Protecție împotriva virușilor, bacteriilor, alergenilor și a smogului care rezistă.

Draperii funcționale cu design anatomic și de potrivire în mărimi pentru bărbați, femei și copii. Tăietura este adaptată la maxim la forma feței.Tricotate din polipropilenă fină sau poliester care conțin nanoparticule de argint. Acesta elimină transpirația, asigurând confort în timpul sportului, muncii și timpului liber, dar și călătorii confortabile și curățenie pentru o perioadă lungă de timp. Este ușor respirabil și poate fi purtat toată ziua. Ingredientele active, adică ionii de argint/zinc, sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure, nu irită pielea și nu provoacă alergii.Draperia are certificare CE - dispozitiv medical.

NANO roušky


fularul tubular NANO AGTIVE® reutilizabil, lavabil, cu două straturi, multifuncțional, cu buzunar pentru filtru și AGTIVE® SPORT cu o gamă largă de utilizări și caracteristici excelente, reutilizabil, lavabil, ajustabil, cu buzunar pentru filtru. Protecție împotriva virușilor, bacteriilor, alergenilor și a smogului care rezistă.

Nanoshoes vă va însoți și vă va proteja în toate activitățile dumneavoastră, sport, muncă, timp liber și, de asemenea, în călătorii, unde proprietățile lor sunt cele mai importante.

Fibra fină utilizată este aproape neabsorbantă, astfel că sudoarea este absorbită la suprafața țesăturii tricotate, nu se răcește pe piele și nu zgârie sau irită pielea.

Argintul, care este conținut direct în polimerul nanofibrelor, reduce în mod activ proliferarea bacteriilor și oferă astfel o protecție permanentă și de lungă durată. Substanțele active, adică ionii de argint, sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure și nu provoacă alergii. Nu trebuie să spălați produsele noastre după fiecare utilizare și astfel contribuiți în mod activ la protecția mediului înconjurător :)

Funkční šátky

CERTIFIKACE

Produsele noastre medicale nano-armură, nano-șarpe îndeplinesc standardul EN 14683+AC, așa cum este cerut de măsura de urgență a Ministerului Sănătății din 22.2.2021, inclusiv actualizarea de la 1.11.2021 și altele privind obligația de a transporta de la 25.2.2021 în zonele specificate, un aparat respirator sau un dispozitiv de protecție respiratorie similar.
Vă recomandăm să completați produsul cu nanofiltre pentru a obține o filtrare de 99,9%.
Drapelele și eșarfele sunt produse realizate din materiale și nanoparticule, antibacteriene, antivirale, cu două straturi.
Adăugarea unui nanofiltrul creează un al treilea strat, iar draperia/șarfa oferă protecție împotriva virușilor, bacteriilor, alergenilor și smogului.
Draperiile noastre nu sunt din pânză sau făcute în casă. Producem din materiale dovedite, în conformitate cu standardele aplicabile echipamentelor medicale de protecție.
Toate certificatele, inclusiv standardele citate, pot fi găsite în link-urile din descrierea produsului sau în articolul Certificare
SPORT

SPORT

agtive® SPORT - sport și colorat

Lenjerie de sport care poate reacționa foarte rapid la sarcini crescute. Este confecționat dintr-un tricot integrat care combină cele mai bune proprietăți a două materiale funcționale - polipropilenă și poliester.  

Polipropilena cu un tratament bacteriostatic transportă în mod fiabil umezeala către stratul exterior de poliester, care, în cooperare cu structura specifică a țesăturii tricotate, care mărește suprafața, evaporă foarte repede această umezeală în spațiul din jur. Polipropilena menține pielea uscată chiar și în timpul unei activități fizice intense și este foarte confortabilă, non-alergenică și rezistentă la mucegai și bacterii. 

Gama de lenjerie intimă SPORT se adresează tuturor celor care sunt obișnuiți cu calitatea și caracteristicile lenjeriei agtive® și care doresc să se bucure de activitățile lor în culoarea lor preferată. Este deosebit de potrivit pentru sporturile în aer liber sau pentru o activitate fizică sporită la temperaturi moderate, de exemplu primăvara și toamna. 

Substanțele bacteriostatice eficiente sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure, nu vă irită pielea și nu provoacă alergii. 

Nu trebuie să spălați produsele noastre după fiecare utilizare și astfel contribuiți în mod activ la protecția mediului înconjurător :)

Folosirea cusăturilor plate și o manoperă de înaltă calitate conferă lenjeriei o durabilitate și o valoare utilitară ridicată. Nu este nevoie să o spălați după fiecare utilizare - astfel încât să economisiți timp și să vă economisiți portofelul. 

 

Material utilizat

Fabricat din material nanoagent SPORT (140g/m2 - 60% poliester, 40% polipropilenă Ag+ cu nanoparticule de argint) și, prin urmare, protecție permanentă și neabsorbabilă împotriva bacteriilor și a mirosului ulterior. Vă va menține o senzație de curățenie pentru o perioadă lungă de timp.

SPORT

CERTIFICARE - draperie și eșarfă - AGTIVE®

CERTIFICARE - draperie și eșarfă - AGTIVE®

AGTIVE® NANO drapaj și tipuri de produse derivate

respectă toate cerințele conform EN 14683 + AC, produsele au fost testate conform ISO 10993-5, iar materialele, nanofoliile și nanofiltrele utilizate nu prezintă bacteriologie și citotoxicitate și, conform recomandărilor noastre, sunt sigure pentru utilizatori

FullWallet review - Eșarfa multifuncțională AGTIVE NANO - unisex - rating: ★★★★★

FullWallet review - Eșarfa multifuncțională AGTIVE NANO - unisex - rating: ★★★★★

Fular multifuncțional NANO AGTIVE 3F 99,9% - unisex

  • Unisex dimensiune: M
  • Material: AGTIVE - >50% poliester, >40% polipropilenă Ag+, <10% elastan
  • Culoare: negru / alb / gri / gri / albastru / albastru ciel / verde / kaki / roșu / portocaliu / galben
  • Cu buzunar și 3 filtre înlocuibile
  • Conține nanoparticule de argint
  • Evaluare: ★★★★★

NANO masca SPORT

E-mail la care veți primi un răspuns
Introduceți un telefon de contact
Dorinta ta, cel putin 3 caractere
Monitorizarea produselor
Introduceți condițiile și adresa de e-mail la care doriți să trimiteți mesajul atunci când aceste condiții sunt îndeplinite
RON
NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Numărul de identificare: 09810994
Numărul de identificare fiscală: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk