șosete nanosox PRO AN-ATOMIC .35-38 .negru

Șosete funcționale nanosox® AGTIVE PRO AN-ATOMIC, potrivite pentru sporturi cu greutate, călătorii sau muncă pe vreme rece.... 
: 86.82 RON (-10%)
64.62 RON 
> 5 ks
78.19 RON
ks
: NSX_AAB_bk_3538
:

șosete nanosox PRO AN-ATOMIC

Șosetele antibacteriene nanosox® AGTIVE PRO AN-ATOMIC cu formă anatomică sunt concepute pentru sporturi intense, călătorii sau muncă în aer liber, în special pe vreme rece. Aceștia au un nivel ridicat de absorbție a umezelii, respirabilitate, flexibilitate și senzație de confort pe picioare. Nanoparticulele de argint, care sunt conținute în întreaga șosetă, au efecte antibacteriene și antifungice cu spectru larg.

Vârful și călcâiul întărit asigură o durată de viață lungă a șosetelor. Nanosox® PRO poate fi purtat în mod obișnuit timp de mai multe zile fără spălare, iar moliciunea și capacitatea sa de a elimina mirosul de picioare se vor menține pentru o perioadă lungă de timp, chiar și în cele mai solicitante condiții.

Amestecul de fibre fine de lână și fibre tehnice utilizat transportă foarte bine transpirația departe de piele, nu creează un mediu umed în încălțăminte, nu se răcește pe piele și oferă confort termic picioarelor dumneavoastră. Construcția ciorapului se caracterizează prin cele 8 tricoturi diferite, care caracterizează diferitele zone:

 • suport pentru arcadă și protecție a gleznei și a tibiei
 • canale de ventilație în jurul gleznei
 • protecție pentru gleznă și gleznă
 • toc și vârf întărit
 • zone de ventilație
 • compresie vițel
 • tiv strâmt/nu se strânge

Ingredientele active, adică ionii de argint, sunt neabsorbabile, deoarece sunt conținute în întregul volum al fibrei de susținere, sunt sigure, nu irită pielea și nu provoacă alergii.

Argintul reduce în mod activ dezvoltarea bacteriilor și oferă astfel o protecție permanentă și de lungă durată împotriva mirosurilor. Nu trebuie să spălați produsele noastre după fiecare utilizare și astfel contribuiți în mod activ la protecția mediului înconjurător :)

mADE IN CZ - Fabricat manual în Republica Cehă


 

Material utilizat:

35% lână merinos, 9% poliamidă cu ioni de argint (PAD), 36% polipropilenă (PP), 20% elastan

 

Detalii tehnice:

Design atractiv realizat de un designer ceh de încălțăminte, design anatomic cu elemente de protecție și zone de ventilație, protecție permanentă antibacteriană și anti-miros datorită ionilor de argint, conține lână merino pentru moliciune, poliamidă pentru rezistență ridicată, elastan pentru flexibilitate și aderență. Designul sofisticat este completat de numerotarea de pe partea interioară a tivului, împreună cu marcajul stânga/dreapta.

 • senzație plăcută și confort, picioare calde și înmuiate în sânge
 • eliminarea mirosului neplăcut
 • ușurare pentru picioarele predispuse la micoze și boli fungice
 • distrugerea activă a bacteriilor și capacitatea de a elimina rapid umezeala și transpirația
 • respirabilitate, moliciune și elasticitate
 • neiritant și foarte tolerant

Nanosox An-Atomic sunt revoluționare pentru că:

 • conțin nanoparticule - ioni de argint
 • combină lână, polipropilenă, elastan și poliamidă = rezistență mai mare
 • asigură o protecție antibacteriană permanentă - încă eficientă
 • tricotaje anatomice, călcâi și vârfuri întărite, suport pentru arcadă, protecție pentru călcâi și tibie
 • perechea este formată dintr-un picior drept și un picior stâng, ca la pantofi
 • tivul înalt se prinde ușor și previne deplasarea în pantof
 • marcajul dimensiunii pe partea interioară a tivului facilitează împerecherea după spălare


 

Utilizare:

Potrivit pentru: cizme închise de trekking, sport sau schi, pentru motosport, trekking, călătorii și toate activitățile în aer liber și pentru a sta în aer liber pe vreme rece

Șosete antibacteriene cu formă anatomică pentru toți cei care practică sport și activități pe vreme rece sau călătoresc atunci când temperaturile se schimbă.

  


Întreținere:

 • Urmați cu atenție instrucțiunile de pe etichetele fiecărui produs și tratați-le în conformitate cu simbolurile indicate.
 • Utilizați o baie de spălare la o temperatură de max. 40°C (104°F), temperaturile mai ridicate pot deteriora hainele. Materialele noastre sunt antibacteriene și rezistente la pete, nu este necesară o temperatură mai ridicată.În cazul în care hainele sunt murdare de praf, nu amânați spălarea, deoarece praful deteriorează structura fibrelor.
 • Se recomandă să spălați hainele inversate pe dos, estetica lor se va păstra pentru o perioadă mai lungă de timp.Spălați-le separat de alte articole de îmbrăcăminte, textura lor poate fi deteriorată de fermoarele și piesele metalice de pe alte articole de îmbrăcăminte.
 • Utilizați detergenți obișnuiți, detergenții lichizi fără balsam de rufe funcționează cel mai bine.Nu lăsați rufele înmuiate în detergent pentru o perioadă lungă de timp.Nu folosiți balsam de rufe. Balsamul formează o peliculă pe fiecare fibră în parte, împiedicând funcția antibacteriană și înfundând sistemul capilar pentru eliminarea transpirației.
 • Uscați hainele atârnate liber; acestea se usucă rapid datorită faptului că nu sunt absorbante; nu folosiți uscătorul sau alte elemente de încălzire.
 • Materialele folosite pentru confecționarea hainelor noastre nu se încrețesc, așa că nu este necesară călcarea.

 


Numerotare și dimensionare - șosete

Pentru copii

Pentru femei

Pentru bărbați

CSN (EN) lungime interioară [mm]

CSN (EN) lungime exterioară [cm]

Engleză britanică [inch]

UE Franceză [cusătură]

✔︎

 

 

205

21,5

1

33

✔︎

✔︎

215

22,5

2

34

✔︎

✔︎

220

23

3

35

✔︎

✔︎

225

23,5

3,5

36

✔︎

✔︎

230

 24

 4

37 

 

✔︎ ✔︎

240

25

5

38

 

✔︎ ✔︎

250

26

6

39

 

✔︎ ✔︎

255

26,5

6,5

40

 

✔︎ ✔︎

260

27

7

41

 

✔︎ ✔︎

270

28

8

42

 

✔︎

280

29

9

43

 

✔︎

285

29,5

9,5

44

 

✔︎

290

30

10

45

 

✔︎

295

30,5

11

46

 

✔︎

300

31

12

47

 

✔︎

310

32

13

48

 

Sex
U - Unisex
Material
NSXAA - 35% lână merinos, 9% poliamidă Ag+, 36% polipropilenă, 20% elastan
Substance
silver phosphate glass, CAS: 308069-39-8
Origine
Fabricat manual în Republica Cehă
Culoare 2
negru
Șosete funcționale nanosox

Șosete funcționale nanosox

Șosete antibacteriene Nanosox®

De asemenea, producem șosete antibacteriene funcționale sub marca noastră proprie nanosox®. Datorită proprietăților lor unice, aceste șosete cu formă anatomică și șosete pentru genunchi sunt potrivite pentru activități de lucru solicitante, dar și pentru purtarea ocazională în timpul sportului, călătoriilor sau drumețiilor. Conținând nanoparticule de argint, acestea sunt antibacteriene și antifungice - prin urmare, suprimă acțiunea bacteriilor, nu irită, nu provoacă reacții alergice și previn mirosul picioarelor.

Principalele avantaje

 • Acestea oferă o senzație plăcută și confort, favorizează circulația corectă a sângelui la picioare și le mențin calde
 • Antibacterian permanent - protejează picioarele împotriva disconfortului, reacțiilor alergice, micozelor, bolilor fungice și multe altele
 • Evacuează rapid transpirația și umiditatea, sunt respirabile, moi și flexibile
 • Elimină mirosul neplăcut - poate fi purtat timp de mai multe zile fără spălare
 • Călcâiul și vârful întărit asigură o durată lungă de viață a șosetelor
 • Forma anatomică, cu elemente de protecție și zone de ventilație
 • Design atractiv realizat de un designer ceh de pantofi
 • Acestea conțin ioni de argint pentru proprietăți antibacteriene, lână merinos pentru moliciune, poliamidă pentru rezistență ridicată și elastan pentru flexibilitate și aderență. 

nanosox

 

agtive material

Pe o motocicletă

Pe o motocicletă

Lenjeria intimă funcțională excelentă vă protejează corpul de transpirație, frig, supraîncălzire, bacterii și oboseală.

Chiar și în competițiile de cel mai înalt nivel. Testat în repetate rânduri de Enduro Team Coufal la mai multe campionate internaționale de enduro, offroad și cross country.


"Lenjeria intimă funcțională Nanobodix Agtive este o adevărată explozie. Potrivit pentru sport, în aer liber și pentru uzură casual. Nu se presează, rezistă la murdărie și bacterii. Chiar și o săptămână fără spălare."

spune Jaroslav Coufal, pilot de curse enduro


Cu structura sofisticată a tricotajelor și adăugarea altor tipuri de elastan și fibre de lână Merino, am creat o gamă de bază de articole de îmbrăcăminte funcționale pentru toate anotimpurile. Lenjeria intimă funcțională AGTIVE creează o senzație de căldură pe vreme rece și o senzație de răcoare pe vreme caldă. 

AGTIVE este o lenjerie de corp funcțională pentru bărbați, femei și copii, proiectată anatomic și potrivită .
Funcțional pentru proprietățile sale excepționale.

Croiala este adaptată la maximum la forma corpului, menținând bine forma și silueta. Acesta este fabricat din țesături tricotate din fibre fine, de exemplu polipropilenă, neabsorbante, care conțin nanoparticule de argint/zinc(Ag+/Zn+). Materialul este tricotat într-un mod special, iar straturile sale transportă umiditatea.Acesta elimină transpirația la suprafața țesăturii tricotate, nu se răcește pe piele, ajută la evaporare, garantează un confort termic optim în timpul sportului, muncii și timpului liber, dar și o călătorie confortabilă și un sentiment de curățenie pentru o perioadă lungă de timp. Ingredientele active, adică ionii de argint/zinc, sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure, nu irită pielea și nu provoacă alergii.Nanoparticulele - ionii de argint/zinc conținuți direct în fibrele țesăturii tricotate asigură o protecție permanentă împotriva bacteriilor, reduc în mod activ înmulțirea bacteriilor și oferă astfel o protecție permanentă și pe termen lung împotriva mirosului.

Lenjerie intimă funcțională pentru toți cei cărora le place sportul și activitățile fizice sau călătoriile. De asemenea, este potrivit pentru toate activitățile fizice în aer liber, excursii sau plimbări.

Articolele de îmbrăcăminte funcționale AGTIVE sunt confecționate din materiale confortabile și ușoare, se usucă rapid și rezistă la murdărie. Proprietățile materialului utilizat sunt permanente. Folosirea cusăturilor plate și o manoperă de înaltă calitate conferă lenjeriei o durabilitate și o valoare utilitară ridicată. Produsele AGTIVE nu trebuie spălate după fiecare utilizare și contribuiți în mod activ la protecția mediului :)

 

Pe o motocicletă pe vreme rece

Pe o motocicletă pe vreme rece

Îmbrăcați-vă călduros... gama de produse TERMO combină două cerințe foarte importante pentru a ne menține corpul cald pe vreme foarte rece - stratul inferior din fibră de polipropilenă îndepărtează instantaneu transpirația de pe piele, iar stratul superior din fire fine de lână merinos asigură confortul termic necesar. Lâna Merino, în special, are o capacitate excelentă de a izola căldura generată. Veți găsi o utilizare pentru Wooler oriunde este necesar să vă încălziți, chiar dacă nu vă implicați într-o activitate fizică intensă.

TERMO
1. strat TERMO motokukla cămașă lungă chiloți lungi șosete

Căldura pe care o generați trebuie să rămână aproape de corp, mai ales pe vreme rece. Reversul ușor pieptănat al mateialului TOP vă va ține de cald. Datorită combinației de poliamidă robustă și fibre flexibile de elastan, gama TOP este confortabilă la purtare. Materialul este respirabil, evacuează transpirația și umiditatea la suprafață și oferă confort termic. Chiar și la o putere mai mare, corpul dumneavoastră nu se supraîncălzește. Structura densă de tricotare și suprafața netedă nu se prinde de părțile ascuțite ale hainelor, este rezistentă la Velcro și nu mucegăiește. Materialul de calitate este completat de cusături plate și de o manoperă detaliată cu broderii valoroase. Este un al doilea strat testat și adecvat, conceput pentru combinații cu articole de îmbrăcăminte funcționale antibacteriene.

TOP  
2. strat TOP centură de talie hanorac vesta pantaloni

Pe o motocicletă pe vreme schimbătoare

Pe o motocicletă pe vreme schimbătoare

Pentru vreme volatilă, când temperaturile se schimbă, cum ar fi primăvara și toamna - stratul de bază din fibre de polipropilenă îndepărtează instantaneu transpirația de piele, iar stratul superior asigură o evaporare accelerată a umezelii. Tricotul special este respirabil și, în același timp, suficient de izolant pentru a menține confortul termic. 

PRO
1. strat PRO motokukla tricou tricou lung scampolo chiloți lungi șosete

Pe motocicletă, pe orice vreme

Pe motocicletă, pe orice vreme

Accesorii funcționale care pot fi utile.

ribano motocicletă capace sub cască eșarfă încălzitor de gât centură de talie lenjerie de corp șosete

Pe schiuri

Pe schiuri

Lenjeria intimă funcțională excelentă vă protejează corpul de transpirație, frig, supraîncălzire, bacterii și oboseală.

Primul strat este cel mai important. Imediat după culoarea jachetei de schi ;-)


Cu structura sofisticată a tricotajelor și cu adăugarea altor tipuri de elastan și fibre de lână Merino, am creat o gamă de bază de îmbrăcăminte funcțională pentru sport și activități active în aer liber. Lenjeria intimă funcțională AGTIVE creează o senzație de căldură pe vreme rece și o senzație de răcoare pe vreme caldă. 

AGTIVE este o lenjerie de corp funcțională pentru bărbați, femei și copii, proiectată anatomic și potrivită .
Funcțional pentru proprietățile sale excepționale.

Croiala este adaptată la maximum la forma corpului, menținând bine forma și silueta. Acesta este fabricat din țesături tricotate din fibre fine, de exemplu polipropilenă, neabsorbante, care conțin nanoparticule de argint/zinc(Ag+/Zn+). Materialul este tricotat într-un mod special, iar straturile sale transportă umiditatea.Acesta elimină transpirația la suprafața țesăturii tricotate, nu se răcește pe piele, ajută la evaporare, garantează un confort termic optim în timpul sportului, muncii și timpului liber, dar și o călătorie confortabilă și un sentiment de curățenie pentru o perioadă lungă de timp. Ingredientele active, adică ionii de argint/zinc, sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure, nu irită pielea și nu provoacă alergii.Nanoparticulele - ionii de argint/zinc conținuți direct în fibrele țesăturii tricotate asigură o protecție permanentă împotriva bacteriilor, reduc în mod activ înmulțirea bacteriilor și oferă astfel o protecție permanentă și pe termen lung împotriva mirosului.

Lenjerie intimă funcțională pentru toți cei cărora le place sportul și activitățile fizice sau călătoriile. De asemenea, este potrivit pentru toate activitățile fizice în aer liber, excursii sau plimbări.

Articolele de îmbrăcăminte funcționale AGTIVE sunt confecționate din materiale confortabile și ușoare, se usucă rapid și rezistă la murdărie. Proprietățile materialului utilizat sunt permanente. Folosirea cusăturilor plate și o manoperă de înaltă calitate conferă lenjeriei o durabilitate și o valoare utilitară ridicată. Produsele AGTIVE nu trebuie spălate după fiecare utilizare și contribuiți în mod activ la protecția mediului :)

Pentru vânătoare și pescuit

Pentru vânătoare și pescuit

Îmbrăcămintea funcțională excelentă vă protejează corpul de transpirație, frig, supraîncălzire, bacterii și oboseală.

Nu numai în culoarea elegantă kaki, producem lenjerie de corp, tricouri, hanorace, veste și accesorii.


Cu structura sofisticată a tricotajelor și cu adăugarea altor tipuri de elastan și fibre de lână Merino, am creat o gamă de bază de îmbrăcăminte funcțională pentru sport și activități active în aer liber. Lenjeria intimă funcțională AGTIVE creează o senzație de căldură pe vreme rece și o senzație de răcoare pe vreme caldă. 

AGTIVE este o lenjerie de corp funcțională pentru bărbați, femei și copii, proiectată anatomic și potrivită .
Funcțional pentru proprietățile sale excepționale.

Croiala este adaptată la maximum la forma corpului, menținând bine forma și silueta. Acesta este fabricat din țesături tricotate din fibre fine, de exemplu polipropilenă, neabsorbante, care conțin nanoparticule de argint/zinc(Ag+/Zn+). Materialul este tricotat într-un mod special, iar straturile sale transportă umiditatea.Acesta elimină transpirația la suprafața țesăturii tricotate, nu se răcește pe piele, ajută la evaporare, garantează un confort termic optim în timpul sportului, muncii și timpului liber, dar și o călătorie confortabilă și un sentiment de curățenie pentru o perioadă lungă de timp. Ingredientele active, adică ionii de argint/zinc, sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure, nu irită pielea și nu provoacă alergii.Nanoparticulele - ionii de argint/zinc conținuți direct în fibrele țesăturii tricotate asigură o protecție permanentă împotriva bacteriilor, reduc în mod activ înmulțirea bacteriilor și oferă astfel o protecție permanentă și pe termen lung împotriva mirosului.

Lenjerie intimă funcțională pentru toți cei cărora le place sportul și activitățile fizice sau călătoriile. De asemenea, este potrivit pentru toate activitățile fizice în aer liber, excursii sau plimbări.

Articolele de îmbrăcăminte funcționale AGTIVE sunt confecționate din materiale confortabile și ușoare, se usucă rapid și rezistă la murdărie. Proprietățile materialului utilizat sunt permanente. Folosirea cusăturilor plate și o manoperă de înaltă calitate conferă lenjeriei o durabilitate și o valoare utilitară ridicată. Produsele AGTIVE nu trebuie spălate după fiecare utilizare și contribuiți în mod activ la protecția mediului :)

vreme rece

vreme rece

Potrivit pentru: schi, snowboarding, motociclism, activități de lucru în depozite și hale reci, agrement și călătorii, vânătoare și pescuit, sporturi de iarnă și drumeții, drumeții de iarnă și toate celelalte activități în aer liber în toamnă, iarnă și vreme rece

Vă recomandăm să purtați acest produs ca prim strat sub straturile termoizolante neabsorbante pe vreme rece (10 / -10°C) cu activitate fizică redusă sau pe vreme rece (-10 / -20°C) cu efort fizic crescut.

1

Detalii tehnice:

De asemenea, distruge în mod activ bacteriile rezistente și previne astfel formarea mirosurilor. Este confecționat dintr-un material plăcut și ușor, se usucă rapid și rezistă la pete. Materialul este de 9 ori mai puternic decât bumbacul, ceea ce îl face rezistent la uzura mecanică. Folosirea cusăturilor plate și o manoperă de înaltă calitate conferă lenjeriei o durabilitate și o valoare utilitară ridicată. Nu este nevoie să o spălați după fiecare utilizare - astfel încât să economisiți timp și să vă economisiți portofelul.

 • ucide în mod activ chiar și bacteriile rezistente
 • previne formarea de mirosuri
 • croială anatomică strânsă
 • cusături plate fără presare
 • material confortabil și ușor
 • elimină transpirația și nu se răcește
 • cu uscare rapidă și rezistent la murdărie
 • rezistent la uzură mecanică
 • de 9 ori mai puternic decât bumbacul
 • durabilitate ridicată și valoare utilitară
 • nu este nevoie să se spele după fiecare utilizare
vreme schimbătoare

vreme schimbătoare

Potrivit pentru: toate activitățile în aer liber și în interior, călătorii și șederea în aer liber și toate celelalte activități în aer liber primăvara și toamna, pe vreme schimbătoare

Vă recomandăm să purtați acest produs ca prim strat sub straturile termoizolante neabsorbante pe vreme variabilă (15 / 0°C) cu activitate fizică redusă sau pe vreme rece (10 / -10°C) cu efort fizic crescut.

1 1

Detalii tehnice:

De asemenea, distruge în mod activ bacteriile rezistente și previne astfel formarea mirosurilor. Este confecționat dintr-un material plăcut și ușor, se usucă rapid și rezistă la pete. Materialul este de 9 ori mai puternic decât bumbacul, ceea ce îl face rezistent la uzura mecanică. Folosirea cusăturilor plate și o manoperă de înaltă calitate conferă lenjeriei o durabilitate și o valoare utilitară ridicată. Nu este nevoie să o spălați după fiecare utilizare - astfel încât să economisiți timp și să vă economisiți portofelul.

 • ucide în mod activ chiar și bacteriile rezistente
 • previne formarea de mirosuri
 • croială anatomică strânsă
 • cusături plate fără presare
 • material confortabil și ușor
 • elimină transpirația și nu se răcește
 • cu uscare rapidă și rezistent la murdărie
 • rezistent la uzură mecanică
 • de 9 ori mai puternic decât bumbacul
 • durabilitate ridicată și valoare utilitară
 • nu este nevoie să se spele după fiecare utilizare
Recenzie FullWallet - șosete funcționale nanosox PRO AN-ATOMIC - recenzie: ★★★★★

Recenzie FullWallet - șosete funcționale nanosox PRO AN-ATOMIC - recenzie: ★★★★★

șosete funcționale nanosox® PRO AN-ATOMIC

 • Dimensiune: 35-38 / 39-42 / 43-47
 • Material: NSXAA - 35% lână merinos, 9% poliamidă Ag+, 36% polipropilenă, 20% elastan
 • Culoare: negru / gri / albastru / albastru ciel / verde / kaki / roz / roșu / roșu / portocaliu / bej / galben
 • Nanoparticulele de argint au efecte antibacteriene și antifungice
 • Toc și vârf întărit
 • Compresie peste gambă
 • Evaluare: ★★★★★

șosete nanosox PRO AN-ATOMIC

E-mail la care veți primi un răspuns
Introduceți un telefon de contact
Dorinta ta, cel putin 3 caractere
Monitorizarea produselor
Introduceți condițiile și adresa de e-mail la care doriți să trimiteți mesajul atunci când aceste condiții sunt îndeplinite
RON
NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Numărul de identificare: 09810994
Numărul de identificare fiscală: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk