șosete nanosox SPORT CYCLON .35-36 .gri

Șosetele antibacteriene funcționale nanosox AGTIVE SPORT CYKLON sunt concepute pentru sport, călătorii sau muncă pe vreme rece și caldă, datorită unui amestec unic de fibre.... 
: 66.4 RON (-10%)
49.42 RON 
> 5 ks
59.8 RON
ks
: NSX_CYW_gy_3536
:

șosete nanosox SPORT CYCLON .alb+culoare

Șosetele antibacteriene antibacteriene nanosox® AGTIVE SPORT CYKLON cu formă anatomică sunt special concepute pentru pantofii de ciclism și de alergare. Aceștia au un nivel ridicat de absorbție a umezelii, respirabilitate, flexibilitate și senzație de confort pe picioare. Sunt subțiri și se așează ferm pe picior. Nanoparticulele de argint, care sunt conținute în întreaga șosetă, au efecte antibacteriene și antifungice cu spectru larg.

Vârful și călcâiul întărit asigură o durată de viață lungă a șosetelor. Nanosox® Cyclone poate fi purtat timp de mai multe zile fără spălare, iar moliciunea și capacitatea sa de a elimina mirosul de picior se mențin pentru o perioadă lungă de timp, chiar și în cele mai solicitante condiții.

Amestecul de fibre fine de lână și fibre tehnice utilizat transportă foarte bine transpirația departe de piele, nu creează un mediu umed în încălțăminte, nu se răcește pe piele și oferă confort termic picioarelor dumneavoastră. Șosetele Nanosox® Cyclone au :

 • partea degetului mic adaptată anatomic (Stânga/Dreapta)
 • călcâi și vârf întărit
 • curea de compresie pe gleznă
 • cusătură cu lanț plat la vârf
 • construcție tricotată cu ochiuri de plasă la nivelul tălpii pentru o ventilație maximă
 • tiv masiv/nu este un tiv de tip haină
 • marcajele stânga/dreapta și mărimea de pe partea inferioară a ciorapului

Ingredientele active, adică ionii de argint, sunt neabsorbabile, deoarece sunt conținute în întregul volum al fibrei purtătoare, sunt sigure, nu irită pielea și nu provoacă alergii.

Argintul reduce în mod activ dezvoltarea bacteriilor și oferă astfel o protecție permanentă și de lungă durată împotriva mirosurilor. Nu trebuie să spălați produsele noastre după fiecare utilizare și astfel contribuiți în mod activ la protecția mediului înconjurător :)

mADE IN CZ - Fabricat manual în Republica Cehă


 

Material utilizat:

39% lână merinos, 21% poliamidă cu ioni de argint (PAD), 30% polipropilenă (POP), 10% elastan

 

Detalii tehnice:

NanoSox® COMFORT CYKLON sunt șosete atletice de înaltă calitate pentru sarcini grele. Nanoparticulele de argint, care sunt conținute în întregul volum al fibrei purtătoare, au efecte antibacteriene și antifungice cu spectru larg. Vârful și călcâiul întărit asigură o durată de viață lungă a șosetelor.

Șosetele NanoSox® pot fi purtate timp de mai multe zile fără spălare în cazuri extreme și își păstrează moliciunea și capacitatea de a elimina mirosul de picior pentru o perioadă lungă de timp, chiar și în cele mai solicitante condiții.

 

Șosetele NanoSox® COMFORT CYKLON sunt revoluționare deoarece:

 • conțin nanoparticule - ioni de argint
 • combină lână, polipropilenă, elastan și poliamidă = rezistență mai mare
 • asigură o protecție antibacteriană permanentă - încă eficientă
 • tricotaje anatomice, călcâi și vârfuri întărite, bandă de compresie
 • perechea este formată dintr-un picior drept și un picior stâng, ca la pantofi
 • marcarea dimensiunii pe partea de jos a ciorapului face mai ușoară potrivirea după spălare


Utilizare:
Potrivit pentru: ciclism, alergare sau pantofi ușori de trekking.

  


 

Utilizare:

Potrivit pentru: cizme închise de trekking, sport sau schi, pentru motosport, trekking, călătorii și toate activitățile în aer liber și pentru a sta în aer liber pe vreme rece

Șosete antibacteriene cu formă anatomică pentru toți cei care practică sport și activități pe vreme rece sau călătoresc atunci când temperaturile se schimbă.

  


Întreținere:

 • Urmați cu atenție instrucțiunile de pe etichetele fiecărui produs și tratați-le în conformitate cu simbolurile indicate.
 • Utilizați o baie de spălare la o temperatură de max. 40°C (104°F), temperaturile mai ridicate pot deteriora hainele. Materialele noastre sunt antibacteriene și rezistente la pete, nu este necesară o temperatură mai ridicată.În cazul în care hainele sunt murdare de praf, nu amânați spălarea, deoarece praful deteriorează structura fibrelor.
 • Se recomandă să spălați hainele inversate pe dos, estetica lor se va păstra pentru o perioadă mai lungă de timp.Spălați-le separat de alte articole de îmbrăcăminte, textura lor poate fi deteriorată de fermoarele și piesele metalice de pe alte articole de îmbrăcăminte.
 • Utilizați detergenți obișnuiți, detergenții lichizi fără balsam de rufe funcționează cel mai bine.Nu lăsați rufele înmuiate în detergent pentru o perioadă lungă de timp.Nu folosiți balsam de rufe. Balsamul formează o peliculă pe fiecare fibră în parte, împiedicând funcția antibacteriană și înfundând sistemul capilar pentru eliminarea transpirației.
 • Uscați hainele atârnate liber; acestea se usucă rapid datorită faptului că nu sunt absorbante; nu folosiți uscătorul sau alte elemente de încălzire.
 • Materialele folosite pentru confecționarea hainelor noastre nu se încrețesc, așa că nu este necesară călcarea.

 


Numerotare și dimensionare - șosete

Pentru copii

Pentru femei

Pentru bărbați

CSN (EN) lungime interioară [mm]

CSN (EN) lungime exterioară [cm]

Engleză britanică [inch]

UE Franceză [cusătură]

✔︎

 

 

205

21,5

1

33

✔︎

✔︎

215

22,5

2

34

✔︎

✔︎

220

23

3

35

✔︎

✔︎

225

23,5

3,5

36

✔︎

✔︎

230

 24

 4

37 

 

✔︎ ✔︎

240

25

5

38

 

✔︎ ✔︎

250

26

6

39

 

✔︎ ✔︎

255

26,5

6,5

40

 

✔︎ ✔︎

260

27

7

41

 

✔︎ ✔︎

270

28

8

42

 

✔︎

280

29

9

43

 

✔︎

285

29,5

9,5

44

 

✔︎

290

30

10

45

 

✔︎

295

30,5

11

46

 

✔︎

300

31

12

47

 

✔︎

310

32

13

48

 

Sex
U - Unisex
Material
NSXAG - 45% lână merinos, 15% poliamidă Ag+, 30% polipropilenă, 10% elastan
Substance
silver phosphate glass, CAS: 308069-39-8
Culoare 2
alb
Seria
SPORT - pentru sport și alte activități
Origine
Fabricat manual în Republica Cehă
Șosete funcționale nanosox

Șosete funcționale nanosox

Șosete antibacteriene Nanosox®

De asemenea, producem șosete antibacteriene funcționale sub marca noastră proprie nanosox®. Datorită proprietăților lor unice, aceste șosete cu formă anatomică și șosete pentru genunchi sunt potrivite pentru activități de lucru solicitante, dar și pentru purtarea ocazională în timpul sportului, călătoriilor sau drumețiilor. Conținând nanoparticule de argint, acestea sunt antibacteriene și antifungice - prin urmare, suprimă acțiunea bacteriilor, nu irită, nu provoacă reacții alergice și previn mirosul picioarelor.

Principalele avantaje

 • Acestea oferă o senzație plăcută și confort, favorizează circulația corectă a sângelui la picioare și le mențin calde
 • Antibacterian permanent - protejează picioarele împotriva disconfortului, reacțiilor alergice, micozelor, bolilor fungice și multe altele
 • Evacuează rapid transpirația și umiditatea, sunt respirabile, moi și flexibile
 • Elimină mirosul neplăcut - poate fi purtat timp de mai multe zile fără spălare
 • Călcâiul și vârful întărit asigură o durată lungă de viață a șosetelor
 • Forma anatomică, cu elemente de protecție și zone de ventilație
 • Design atractiv realizat de un designer ceh de pantofi
 • Acestea conțin ioni de argint pentru proprietăți antibacteriene, lână merinos pentru moliciune, poliamidă pentru rezistență ridicată și elastan pentru flexibilitate și aderență. 

nanosox

 

agtive material

Pe o motocicletă

Pe o motocicletă

Lenjeria intimă funcțională excelentă vă protejează corpul de transpirație, frig, supraîncălzire, bacterii și oboseală.

Chiar și în competițiile de cel mai înalt nivel. Testat în repetate rânduri de Enduro Team Coufal la mai multe campionate internaționale de enduro, offroad și cross country.


"Lenjeria intimă funcțională Nanobodix Agtive este o adevărată explozie. Potrivit pentru sport, în aer liber și pentru uzură casual. Nu se presează, rezistă la murdărie și bacterii. Chiar și o săptămână fără spălare."

spune Jaroslav Coufal, pilot de curse enduro


Cu structura sofisticată a tricotajelor și adăugarea altor tipuri de elastan și fibre de lână Merino, am creat o gamă de bază de articole de îmbrăcăminte funcționale pentru toate anotimpurile. Lenjeria intimă funcțională AGTIVE creează o senzație de căldură pe vreme rece și o senzație de răcoare pe vreme caldă. 

AGTIVE este o lenjerie de corp funcțională pentru bărbați, femei și copii, proiectată anatomic și potrivită .
Funcțional pentru proprietățile sale excepționale.

Croiala este adaptată la maximum la forma corpului, menținând bine forma și silueta. Acesta este fabricat din țesături tricotate din fibre fine, de exemplu polipropilenă, neabsorbante, care conțin nanoparticule de argint/zinc(Ag+/Zn+). Materialul este tricotat într-un mod special, iar straturile sale transportă umiditatea.Acesta elimină transpirația la suprafața țesăturii tricotate, nu se răcește pe piele, ajută la evaporare, garantează un confort termic optim în timpul sportului, muncii și timpului liber, dar și o călătorie confortabilă și un sentiment de curățenie pentru o perioadă lungă de timp. Ingredientele active, adică ionii de argint/zinc, sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure, nu irită pielea și nu provoacă alergii.Nanoparticulele - ionii de argint/zinc conținuți direct în fibrele țesăturii tricotate asigură o protecție permanentă împotriva bacteriilor, reduc în mod activ înmulțirea bacteriilor și oferă astfel o protecție permanentă și pe termen lung împotriva mirosului.

Lenjerie intimă funcțională pentru toți cei cărora le place sportul și activitățile fizice sau călătoriile. De asemenea, este potrivit pentru toate activitățile fizice în aer liber, excursii sau plimbări.

Articolele de îmbrăcăminte funcționale AGTIVE sunt confecționate din materiale confortabile și ușoare, se usucă rapid și rezistă la murdărie. Proprietățile materialului utilizat sunt permanente. Folosirea cusăturilor plate și o manoperă de înaltă calitate conferă lenjeriei o durabilitate și o valoare utilitară ridicată. Produsele AGTIVE nu trebuie spălate după fiecare utilizare și contribuiți în mod activ la protecția mediului :)

 

Pe o motocicletă pe vreme blândă și caldă

Pe o motocicletă pe vreme blândă și caldă

Pe vreme caldă, veți aprecia în special lenjeria de corp funcțională subțire și ușoară. Datorită flexibilității sale, se lipește strâns de piele și formează o "a doua piele" a dumneavoastră. Tricotul moale din polipropilenă elimină transpirația și menține corpul în confort termic optim în timpul călătoriei, când temperaturile mai blânde alternează cu căldura și corpul dumneavoastră se încălzește suficient.

COOL
1. strat COOL motokukla tricou tricou lung chiloți lungi boxeri șosete

Pentru ciclism și alergare

Pentru ciclism și alergare

Îmbrăcămintea funcțională excelentă vă protejează corpul de transpirație, frig, supraîncălzire, bacterii și oboseală.


Cu structura sofisticată a tricotajelor și cu adăugarea altor tipuri de elastan și fibre de lână Merino, am creat o gamă de bază de îmbrăcăminte funcțională pentru sport și activități active în aer liber. Lenjeria intimă funcțională AGTIVE creează o senzație de căldură pe vreme rece și o senzație de răcoare pe vreme caldă. 

AGTIVE este o lenjerie de corp funcțională pentru bărbați, femei și copii, proiectată anatomic și potrivită .
Funcțional pentru proprietățile sale excepționale.

Croiala este adaptată la maximum la forma corpului, menținând bine forma și silueta. Acesta este fabricat din țesături tricotate din fibre fine, de exemplu polipropilenă, neabsorbante, care conțin nanoparticule de argint/zinc(Ag+/Zn+). Materialul este tricotat într-un mod special, iar straturile sale transportă umiditatea.Acesta elimină transpirația la suprafața țesăturii tricotate, nu se răcește pe piele, ajută la evaporare, garantează un confort termic optim în timpul sportului, muncii și timpului liber, dar și o călătorie confortabilă și un sentiment de curățenie pentru o perioadă lungă de timp. Ingredientele active, adică ionii de argint/zinc, sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure, nu irită pielea și nu provoacă alergii.Nanoparticulele - ionii de argint/zinc conținuți direct în fibrele țesăturii tricotate asigură o protecție permanentă împotriva bacteriilor, reduc în mod activ înmulțirea bacteriilor și oferă astfel o protecție permanentă și pe termen lung împotriva mirosului.

Lenjerie intimă funcțională pentru toți cei cărora le place sportul și activitățile fizice sau călătoriile. De asemenea, este potrivit pentru toate activitățile fizice în aer liber, excursii sau plimbări.

Articolele de îmbrăcăminte funcționale AGTIVE sunt confecționate din materiale confortabile și ușoare, se usucă rapid și rezistă la murdărie. Proprietățile materialului utilizat sunt permanente. Folosirea cusăturilor plate și o manoperă de înaltă calitate conferă lenjeriei o durabilitate și o valoare utilitară ridicată. Produsele AGTIVE nu trebuie spălate după fiecare utilizare și contribuiți în mod activ la protecția mediului :)

vreme schimbătoare

vreme schimbătoare

Potrivit pentru: toate activitățile în aer liber și în interior, călătorii și șederea în aer liber și toate celelalte activități în aer liber primăvara și toamna, pe vreme schimbătoare

Vă recomandăm să purtați acest produs ca prim strat sub straturile termoizolante neabsorbante pe vreme variabilă (15 / 0°C) cu activitate fizică redusă sau pe vreme rece (10 / -10°C) cu efort fizic crescut.

1 1

Detalii tehnice:

De asemenea, distruge în mod activ bacteriile rezistente și previne astfel formarea mirosurilor. Este confecționat dintr-un material plăcut și ușor, se usucă rapid și rezistă la pete. Materialul este de 9 ori mai puternic decât bumbacul, ceea ce îl face rezistent la uzura mecanică. Folosirea cusăturilor plate și o manoperă de înaltă calitate conferă lenjeriei o durabilitate și o valoare utilitară ridicată. Nu este nevoie să o spălați după fiecare utilizare - astfel încât să economisiți timp și să vă economisiți portofelul.

 • ucide în mod activ chiar și bacteriile rezistente
 • previne formarea de mirosuri
 • croială anatomică strânsă
 • cusături plate fără presare
 • material confortabil și ușor
 • elimină transpirația și nu se răcește
 • cu uscare rapidă și rezistent la murdărie
 • rezistent la uzură mecanică
 • de 9 ori mai puternic decât bumbacul
 • durabilitate ridicată și valoare utilitară
 • nu este nevoie să se spele după fiecare utilizare
vreme blândă și caldă

vreme blândă și caldă

Potrivit pentru: toate activitățile în aer liber și în interior, călătorii și sejururi în natură

Vă recomandăm să purtați acest produs ca prim strat pe vreme blândă și caldă.

1 1

Detalii tehnice:

De asemenea, distruge în mod activ bacteriile rezistente și previne astfel formarea mirosurilor. Este confecționat dintr-un material plăcut și ușor, se usucă rapid și rezistă la pete. Materialul este de 9 ori mai puternic decât bumbacul, ceea ce îl face rezistent la uzura mecanică. Folosirea cusăturilor plate și o manoperă de înaltă calitate conferă lenjeriei o durabilitate și o valoare utilitară ridicată. Nu este nevoie să o spălați după fiecare utilizare - astfel încât să economisiți timp și să vă economisiți portofelul.

 • ucide în mod activ chiar și bacteriile rezistente
 • previne formarea de mirosuri
 • croială anatomică strânsă
 • cusături plate fără presare
 • material confortabil și ușor
 • elimină transpirația și nu se răcește
 • cu uscare rapidă și rezistent la murdărie
 • rezistent la uzură mecanică
 • de 9 ori mai puternic decât bumbacul
 • durabilitate ridicată și valoare utilitară
 • nu este nevoie să se spele după fiecare utilizare
Recenzie FullWallet - șosete funcționale nanosox PRO AN-ATOMIC - recenzie: ★★★★★

Recenzie FullWallet - șosete funcționale nanosox PRO AN-ATOMIC - recenzie: ★★★★★

șosete funcționale nanosox® PRO AN-ATOMIC

 • Dimensiune: 35-38 / 39-42 / 43-47
 • Material: NSXAA - 35% lână merinos, 9% poliamidă Ag+, 36% polipropilenă, 20% elastan
 • Culoare: negru / gri / albastru / albastru ciel / verde / kaki / roz / roșu / roșu / portocaliu / bej / galben
 • Nanoparticulele de argint au efecte antibacteriene și antifungice
 • Toc și vârf întărit
 • Compresie peste gambă
 • Evaluare: ★★★★★

șosete nanosox SPORT CYCLON .alb+culoare

E-mail la care veți primi un răspuns
Introduceți un telefon de contact
Dorinta ta, cel putin 3 caractere
Monitorizarea produselor
Introduceți condițiile și adresa de e-mail la care doriți să trimiteți mesajul atunci când aceste condiții sunt îndeplinite
RON
NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Numărul de identificare: 09810994
Numărul de identificare fiscală: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk