SILUET NANO chiloți clasici.femei .XS .negru

AGTIVE® SILUET NANO lenjerie intimă funcțională subțire și ușoară pentru toate activitățile. Datorită flexibilității și croielii sale sofisticate, se lipește strâns de piele, elimină transpirația și vă menține corpul într-un confort termic optim. # funcțional | antibacterian | uscare rapidă | non-fier | rezistent la murdărie #... 
: 58.59 RON (-0%)
48.42 RON 
> 5 ks
58.59 RON
ks
: SIL_DKA_bk_XS
:

SILUET NANO chiloți clasici.femei

Lenjerie intimă funcțională subțire și ușoară NANO AGTIVE® SILUET pentru toate activitățile. Datorită flexibilității și croielii sale sofisticate, se lipește strâns de piele, elimină transpirația și vă menține corpul într-un confort termic optim. Este conceput pentru a fi purtat sub toată lenjeria noastră de corp funcțională. # funcțional | antibacterian | uscare rapidă | non-fier | rezistent la murdărie #

Lenjerie intimă confecționată și ajustată anatomic, croită pentru a se potrivi curbelor corpului pentru o formă și o siluetă maxime. Acesta este fabricat din polipropilenă fină tricotată care conține nanoparticule de argint. Metoda de tricotare definită oferă proprietăți funcționale.Acesta evacuează transpirația, asigurând un confort termic optim în timpul sportului, al muncii și al timpului liber, dar și o călătorie confortabilă și un sentiment de curățenie pentru o perioadă lungă de timp.

Lenjerie intimă funcțională pentru confortul și confortul dumneavoastră în orice vreme și orice activitate fizică sau de călătorie, muncă, companie.

Fibra fină de polipropilenă utilizată este neabsorbantă, astfel încât elimină transpirația la suprafața țesăturii tricotate, nu se răcește pe piele și oferă confort termic corpului dumneavoastră. Ingredientele active nanoAg, adică nanoparticulele de argint, sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure, nu irită pielea și nu provoacă alergii.

Argintul reduce în mod activ dezvoltarea bacteriilor și oferă astfel o protecție permanentă și de lungă durată împotriva bacteriilor, virușilor și mirosurilor.

mADE IN CZ - Fabricat manual în Republica Cehă

Utilizare:

Potrivite pentru: ținute casual, activități sportive, călătorii și toate celelalte activități pe tot parcursul anului, concepute pentru a fi purtate sub haine funcționale, dar și sub haine la locul de muncă, la birou și în călătorii.

Vă recomandăm să purtați acest produs ca prim strat în fiecare zi - pe orice vreme și pentru orice activitate fizică.

 


Întreținere:

 • Urmați cu atenție instrucțiunile de pe etichetele fiecărui produs și tratați-le în conformitate cu simbolurile indicate.
 • Utilizați o baie de spălare la o temperatură de max. 40°C (104°F), temperaturile mai ridicate pot deteriora hainele. Materialele noastre sunt antibacteriene și rezistente la pete, nu este necesară o temperatură mai ridicată.În cazul în care hainele sunt murdare de praf, nu amânați spălarea, deoarece praful deteriorează structura fibrelor.
 • Se recomandă să spălați hainele inversate pe dos, estetica lor se va păstra pentru o perioadă mai lungă de timp.Spălați-le separat de alte articole de îmbrăcăminte, textura lor poate fi deteriorată de fermoarele și piesele metalice de pe alte articole de îmbrăcăminte.
 • Utilizați detergenți obișnuiți, detergenții lichizi fără balsam de rufe funcționează cel mai bine.Nu lăsați rufele înmuiate în detergent pentru o perioadă lungă de timp.Nu folosiți balsam de rufe. Balsamul formează o peliculă pe fiecare fibră în parte, împiedicând funcția antibacteriană și înfundând sistemul capilar pentru eliminarea transpirației.
 • Uscați hainele atârnate liber; acestea se usucă rapid datorită faptului că nu sunt absorbante; nu folosiți uscătorul sau alte elemente de încălzire.
 • Materialele folosite pentru confecționarea hainelor noastre nu se încrețesc, așa că nu este necesară călcarea.

 


Numerotare și mărime - pentru femei

Numerotare (CZ)

30/32

34/36

38/40

42/44

46/48

50/52

52/54

54/56

56/58

Mark

XS

S

M

L

XL

XXL

3XL

4XL

5XL

Înălțimea corpului (cm)

160-164

164-168

168-172

172-176

176-180

180-184

184-188

184-188

184-188

Circumferința toracică (cm)

71-78

79-86

87-94

95-102

103-110

111-118

119-126

127-134

135-142

Circumferința taliei (cm)

53-60

61-68

69-76

77-84

85-92

93-100

101-108

109-116

117-124

Circumferința scaunului (cm)

81-88

89-96

97-104

105-112

113-120

121-128

129-136

137-144

145-152

 

Sex
D - Pentru femei
Seria
SILUET - flexibil și confortabil
Material
SILUET - 165 g/m2 - 92% poliester Ag+, 8% elastan
Standard
Certificare Oekotex Standard 100, test antibacterian AATCC TM 100:2012, test antiviral ISO 18184:2019
Substance
silver phosphate glass, CAS: 308069-39-8
Origine
Fabricat manual în Republica Cehă
SILUET

SILUET

agtive® SILUET

Lenjeria intimă capătă o nouă dimensiune - lenjerie intimă funcțională elastică și ușoară pentru toți bărbații și femeile active.Microfibra fină de poliester bacteriostatic este completată de Lycra elastică. Datorită flexibilității și croielii sale sofisticate, se lipește strâns de piele, elimină transpirația și vă menține corpul într-un confort termic optim. Atunci când alegeți mărimea și croiala potrivită, aceasta modelează ușor silueta, menținând în același timp respirabilitatea tricotajului.Este conceput pentru a fi purtat sub toată lenjeria noastră de corp funcțională. Te va însoți în toate activitățile tale în sport, la serviciu, în timpul liber, dar și în călătorii, unde caracteristicile sale sunt cele mai importante.

Fibra fină de micropoliester utilizată este non-alergenică, respirabilă, cu uscare rapidă și nu se răcește pe piele.

Argintul, care este conținut direct în polimerul din fibre, reduce în mod activ dezvoltarea bacteriilor și oferă astfel o protecție permanentă și de lungă durată împotriva mirosurilor. Substanțele active, adică ionii de argint, sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure și nu provoacă alergii. Nu trebuie să spălați produsele noastre după fiecare utilizare și astfel contribuiți în mod activ la protecția mediului înconjurător :)

Material confortabil și ușor pentru cele mai delicate părți ale corpului dumneavoastră. Este rezistent la uzura mecanică, distruge în mod activ bacteriile și previne mirosurile. Suma caracteristicilor sale îl face să fie o alegere perfectă pentru fiecare zi... După utilizare, produsul nu trebuie spălat imediat, lucru pe care îl veți aprecia cel mai mult în călătoriile de afaceri sau de agrement.

Material utilizat

Fabricat din nanoagent SILUET - 165g/m2 - 92% poliester cu Ag+ (particule de argint), 8% elastan și, prin urmare, protecție permanentă și neabsorbabilă împotriva bacteriilor și a mirosurilor ulterioare. Vă va menține o senzație de curățenie pentru o perioadă lungă de timp.

Lenjerie pentru doamne

Lenjerie pentru doamne

Lenjerie intimă pentru femei

Lenjerie intimă antibacteriană funcțională pentru femei: chiloți clasici, tanga, pantaloni scurți, boxeri, cămăși de compresie

Lenjerie intimă funcțională elastică și ușoară pentru toate femeile active.Microfibra fină de poliester bacteriostatic este completată de Lycra elastică. Datorită flexibilității și croielii sale sofisticate, se lipește strâns de piele, elimină transpirația și vă menține corpul într-un confort termic optim. Tăietura anatomică modelează ușor silueta, menținând în același timp respirabilitatea tricotajului.Este conceput pentru a fi purtat sub toate tipurile de îmbrăcăminte funcțională. Te va însoți în toate activitățile tale în sport, la serviciu, în timpul liber, dar și în călătorii, unde caracteristicile sale sunt cele mai importante.

Material confortabil și ușor pentru cele mai delicate părți ale corpului dumneavoastră. Este rezistent la uzura mecanică, nanoparticulele distrug în mod activ bacteriile și previn mirosurile. Suma caracteristicilor sale îl face să fie o alegere perfectă pentru fiecare zi... După utilizare, produsul nu trebuie spălat imediat, lucru pe care îl veți aprecia cel mai mult în călătoriile de afaceri sau de agrement.

pentru confort și plăcere

pentru confort și plăcere

Potrivit pentru: activități în aer liber și în interior, călătorii și sejururi în natură și alte activități în aer liber în orice vreme. Pentru confortul și bunăstarea dumneavoastră.

1-2-3 IN OUT

Detalii tehnice:

De asemenea, distruge în mod activ bacteriile rezistente și previne astfel formarea mirosurilor. Este confecționat dintr-un material plăcut și ușor, se usucă rapid și rezistă la pete. Materialul este de 9 ori mai puternic decât bumbacul, ceea ce îl face rezistent la uzura mecanică. Folosirea cusăturilor plate și o manoperă de înaltă calitate conferă lenjeriei o durabilitate și o valoare utilitară ridicată. Nu este nevoie să o spălați după fiecare utilizare - astfel încât să economisiți timp și să vă economisiți portofelul.

 • ucide în mod activ chiar și bacteriile rezistente
 • previne formarea de mirosuri
 • croială anatomică strânsă
 • cusături plate fără presare
 • material confortabil și ușor
 • elimină transpirația și nu se răcește
 • cu uscare rapidă și rezistent la murdărie
 • rezistent la uzură mecanică
 • de 9 ori mai puternic decât bumbacul
 • durabilitate ridicată și valoare utilitară
 • nu este nevoie să se spele după fiecare utilizare
Revizuire completă a portofelului - SILUET chiloți clasici pentru femei - rating: ★★★★★

Revizuire completă a portofelului - SILUET chiloți clasici pentru femei - rating: ★★★★★

SILUET (ELLE-GUN) chiloți clasici pentru femei

 • Dimensiune: XS - 3XL
 • SILUET(ELLE-GUN) 92% poliester Ag+, 8% elastan
 • Culoare: negru / alb
 • Caracteristici: cusături plate, absorbție a transpirației, uscare rapidă
 • Evaluare: ★★★★★

SILUET NANO chiloți clasici.femei

E-mail la care veți primi un răspuns
Introduceți un telefon de contact
Dorinta ta, cel putin 3 caractere
Monitorizarea produselor
Introduceți condițiile și adresa de e-mail la care doriți să trimiteți mesajul atunci când aceste condiții sunt îndeplinite
RON
NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Numărul de identificare: 09810994
Numărul de identificare fiscală: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk