SPORT NANO tricou mânecă scurtă .femei .XS .negru

Cămașă cu mânecă scurtă AGTIVE® SPORT NANO cu proprietăți excepționale, potrivită pentru activități în aer liber și pentru toate activitățile sportive. # funcțional | antibacterian | uscare rapidă | non-fier | rezistent la murdărie #... 
: 133 RON (-40%)
65.95 RON 
> 5 ks
79.8 RON
ks
: SPT_DTK_bk_XS
:

SPORT NANO tricou mânecă scurtă .femei

Tricoul cu mânecă scurtă NANO AGTIVE® SPORT cu proprietăți excepționale, potrivit pentru activități în aer liber și pentru toate activitățile sportive. # funcțional | antibacterian | uscare rapidă | non-fier | rezistent la murdărie #

Untricou sport care poate reacționa foarte rapid la sarcini crescute. Este confecționat dintr-un tricot integrat care combină cele mai bune proprietăți a două materiale funcționale - polipropilenă și poliester. 

Polipropilena cu un tratament bacteriostatic transportă în mod fiabil umezeala către stratul exterior de poliester, care, în cooperare cu structura specifică a țesăturii tricotate, care mărește suprafața, evaporă foarte repede această umezeală în spațiul din jur. Polipropilena menține pielea uscată chiar și în timpul unei activități fizice intense și este foarte confortabilă, non-alergenică și rezistentă la mucegai și bacterii.

Cămașă funcțională pentru sport și activități fizice pe vreme rece sau pentru călătorii atunci când temperaturile se schimbă, de exemplu primăvara și toamna. De asemenea, este potrivit pentru toate activitățile fizice ușoare în natură, drumeții sau plimbări.

Fibra fină de polipropilenă utilizată este neabsorbantă, astfel încât elimină transpirația la suprafața țesăturii tricotate, nu se răcește pe piele și oferă confort termic corpului dumneavoastră. Ingredientele active nanoAg, adică nanoparticulele de argint, sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure, nu irită pielea și nu provoacă alergii.

Argintul reduce în mod activ dezvoltarea bacteriilor și oferă astfel o protecție permanentă și de lungă durată împotriva bacteriilor, virușilor și mirosurilor.

mADE IN CZ - Fabricat manual în Republica Cehă

Utilizare:

Potrivit pentru: schi, snowboarding, sporturi cu motor, activități de lucru, agrement și călătorii, sporturi de iarnă, trekking, sporturi nautice, drumeții și toate celelalte activități în aer liber.

 


Întreținere:

 • Urmați cu atenție instrucțiunile de pe etichetele fiecărui produs și tratați-le în conformitate cu simbolurile indicate.
 • Utilizați o baie de spălare la o temperatură de max. 40°C (104°F), temperaturile mai ridicate pot deteriora hainele. Materialele noastre sunt antibacteriene și rezistente la pete, nu este necesară o temperatură mai ridicată.În cazul în care hainele sunt murdare de praf, nu amânați spălarea, deoarece praful deteriorează structura fibrelor.
 • Se recomandă să spălați hainele inversate pe dos, estetica lor se va păstra pentru o perioadă mai lungă de timp.Spălați-le separat de alte articole de îmbrăcăminte, textura lor poate fi deteriorată de fermoarele și piesele metalice de pe alte articole de îmbrăcăminte.
 • Utilizați detergenți obișnuiți, detergenții lichizi fără balsam de rufe funcționează cel mai bine.Nu lăsați rufele înmuiate în detergent pentru o perioadă lungă de timp.Nu folosiți balsam de rufe. Balsamul formează o peliculă pe fiecare fibră în parte, împiedicând funcția antibacteriană și înfundând sistemul capilar pentru eliminarea transpirației.
 • Uscați hainele atârnate liber; acestea se usucă rapid datorită faptului că nu sunt absorbante; nu folosiți uscătorul sau alte elemente de încălzire.
 • Materialele folosite pentru confecționarea hainelor noastre nu se încrețesc, așa că nu este necesară călcarea.

 


Numerotare și mărime - pentru femei

Numerotare (CZ)

30/32

34/36

38/40

42/44

46/48

50/52

52/54

54/56

56/58

Mark

XS

S

M

L

XL

XXL

3XL

4XL

5XL

Înălțimea corpului (cm)

160-164

164-168

168-172

172-176

176-180

180-184

184-188

184-188

184-188

Circumferința toracică (cm)

71-78

79-86

87-94

95-102

103-110

111-118

119-126

127-134

135-142

Circumferința taliei (cm)

53-60

61-68

69-76

77-84

85-92

93-100

101-108

109-116

117-124

Circumferința scaunului (cm)

81-88

89-96

97-104

105-112

113-120

121-128

129-136

137-144

145-152

 

Sex
D - Pentru femei
Seria
SPORT - pentru sport și alte activități
Material
SPORT - 140g/m2 - 60% poliester, 40% polipropilenă Ag+
Standard
Certificare Oekotex Standard 100, test antibacterian AATCC TM 100:2012, test antiviral ISO 18184:2019
Substance
silver phosphate glass, CAS: 308069-39-8
Origine
Fabricat manual în Republica Cehă
Îmbrăcăminte sportivă funcțională

Îmbrăcăminte sportivă funcțională

Lenjeria de corp multifuncțională agtive® este concepută pentru cei care doresc să își mențină corpul uscat pentru o perioadă lungă de timp, au nevoie să îndepărteze rapid transpirația de pe piele și, în același timp, să mențină confortul termic. Este potrivit nu numai pentru sport, ci și pentru muncă, timp liber și călătorii. lenjeria intimă agtive® cu design anatomic folosește o tehnologie unică. Acesta este fabricat din polipropilenă sau poliester care conține nanoparticule de argint, care este mai potrivit pentru a elimina transpirația de pe corp decât materialele textile naturale.

Principalele avantaje

 • Ucide activ bacteriile rezistente pentru a preveni mirosul și transpirația excesivă
 • Vaporii de apă sunt îndepărtați excelent de piele datorită unei prelucrări sofisticate - stratul inferior neted al lenjeriei funcționale aderă complet la piele, iar partea superioară cu nervuri a lenjeriei funcționale creează un efect de coș de fum
 • Rezistă fără miros timp de mai multe zile, astfel încât nu trebuie spălată după fiecare utilizare, ceea ce permite economisirea costurilor economice și de mediu
 • Nu este nevoie de călcare, este rezistent la uzură mecanică, grăsimi, uleiuri și acizi
 • Asigură un confort termic mai bun - pielea rămâne uscată și creează o senzație de căldură pe vreme rece, în timp ce corpul se răcește pe vreme caldă
 • Datorită adăugării altor tipuri de fibre, cum ar fi elastanul și lâna Merino, oferim articole de îmbrăcăminte funcționale pentru toate anotimpurile

Pentru a asigura o funcționare optimă, vă recomandăm: mențineți întotdeauna sistemul de straturi pe timp rece:

1.strat - lenjerie de corp funcțională antibacteriană

 • îndepărtează transpirația de pe piele, reglează temperatura, elimină dezvoltarea bacteriilor și mirosul ulterior

2.strat - îmbrăcăminte neabsorbantă termoizolantă și neabsorbantă

 • transportă vaporii de apă departe de corp, îi menține pe corp, protejează împotriva frigului

3.strat - îmbrăcăminte impermeabilă și permeabilă la vapori

 • permite vaporilor de apă să iasă din stratul termoizolator, protejează împotriva vântului și a umezelii exterioare sau a ploii
Pentru ciclism și alergare

Pentru ciclism și alergare

Îmbrăcămintea funcțională excelentă vă protejează corpul de transpirație, frig, supraîncălzire, bacterii și oboseală.


Cu structura sofisticată a tricotajelor și cu adăugarea altor tipuri de elastan și fibre de lână Merino, am creat o gamă de bază de îmbrăcăminte funcțională pentru sport și activități active în aer liber. Lenjeria intimă funcțională AGTIVE creează o senzație de căldură pe vreme rece și o senzație de răcoare pe vreme caldă. 

AGTIVE este o lenjerie de corp funcțională pentru bărbați, femei și copii, proiectată anatomic și potrivită .
Funcțional pentru proprietățile sale excepționale.

Croiala este adaptată la maximum la forma corpului, menținând bine forma și silueta. Acesta este fabricat din țesături tricotate din fibre fine, de exemplu polipropilenă, neabsorbante, care conțin nanoparticule de argint/zinc(Ag+/Zn+). Materialul este tricotat într-un mod special, iar straturile sale transportă umiditatea.Acesta elimină transpirația la suprafața țesăturii tricotate, nu se răcește pe piele, ajută la evaporare, garantează un confort termic optim în timpul sportului, muncii și timpului liber, dar și o călătorie confortabilă și un sentiment de curățenie pentru o perioadă lungă de timp. Ingredientele active, adică ionii de argint/zinc, sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure, nu irită pielea și nu provoacă alergii.Nanoparticulele - ionii de argint/zinc conținuți direct în fibrele țesăturii tricotate asigură o protecție permanentă împotriva bacteriilor, reduc în mod activ înmulțirea bacteriilor și oferă astfel o protecție permanentă și pe termen lung împotriva mirosului.

Lenjerie intimă funcțională pentru toți cei cărora le place sportul și activitățile fizice sau călătoriile. De asemenea, este potrivit pentru toate activitățile fizice în aer liber, excursii sau plimbări.

Articolele de îmbrăcăminte funcționale AGTIVE sunt confecționate din materiale confortabile și ușoare, se usucă rapid și rezistă la murdărie. Proprietățile materialului utilizat sunt permanente. Folosirea cusăturilor plate și o manoperă de înaltă calitate conferă lenjeriei o durabilitate și o valoare utilitară ridicată. Produsele AGTIVE nu trebuie spălate după fiecare utilizare și contribuiți în mod activ la protecția mediului :)

SPORT

SPORT

agtive® SPORT - sport și colorat

Lenjerie de sport care poate reacționa foarte rapid la sarcini crescute. Este confecționat dintr-un tricot integrat care combină cele mai bune proprietăți a două materiale funcționale - polipropilenă și poliester.  

Polipropilena cu un tratament bacteriostatic transportă în mod fiabil umezeala către stratul exterior de poliester, care, în cooperare cu structura specifică a țesăturii tricotate, care mărește suprafața, evaporă foarte repede această umezeală în spațiul din jur. Polipropilena menține pielea uscată chiar și în timpul unei activități fizice intense și este foarte confortabilă, non-alergenică și rezistentă la mucegai și bacterii. 

Gama de lenjerie intimă SPORT se adresează tuturor celor care sunt obișnuiți cu calitatea și caracteristicile lenjeriei agtive® și care doresc să se bucure de activitățile lor în culoarea lor preferată. Este deosebit de potrivit pentru sporturile în aer liber sau pentru o activitate fizică sporită la temperaturi moderate, de exemplu primăvara și toamna. 

Substanțele bacteriostatice eficiente sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure, nu vă irită pielea și nu provoacă alergii. 

Nu trebuie să spălați produsele noastre după fiecare utilizare și astfel contribuiți în mod activ la protecția mediului înconjurător :)

Folosirea cusăturilor plate și o manoperă de înaltă calitate conferă lenjeriei o durabilitate și o valoare utilitară ridicată. Nu este nevoie să o spălați după fiecare utilizare - astfel încât să economisiți timp și să vă economisiți portofelul. 

 

Material utilizat

Fabricat din material nanoagent SPORT (140g/m2 - 60% poliester, 40% polipropilenă Ag+ cu nanoparticule de argint) și, prin urmare, protecție permanentă și neabsorbabilă împotriva bacteriilor și a mirosului ulterior. Vă va menține o senzație de curățenie pentru o perioadă lungă de timp.

SPORT

Tricouri și cămăși pentru femei

Tricouri și cămăși pentru femei

Cămăși cu mânecă scurtă, cămăși cu mânecă lungă, tricouri polo pentru femei

Tricouri antibacteriene funcționale pentru femei

Tricourile agtive® sunt potrivite în special pentru sporturile în aer liber sau pentru o activitate fizică sporită, precum și pentru călătorii confortabile și pentru munca grea și alte sarcini.

Substanțele bacteriostatice eficiente sunt conținute în întregul volum al fibrei, sunt sigure, nu vă irită pielea și nu provoacă alergii. 

Folosirea cusăturilor plate și o manoperă de înaltă calitate conferă lenjeriei o durabilitate și o valoare utilitară ridicată. Nu este nevoie să o spălați după fiecare utilizare - astfel încât să economisiți timp și să vă economisiți portofelul.

 

Rotiți roțile pentru Fenix

Rotiți roțile pentru Fenix

3. - 17. septembrie 2022

Rotiți roțile pentru Fenix

Cursa virtuală de biciclete în scop caritabil pentru ParaCENTRE Fenix

Depășește-te pe tine însuți și învârteți-vă roțile cu noi pentru o cauză bună!

Alegeți categoria, taxa de înscriere sau comandați alte articole de strângere de fonduri pentru a susține ParaCENTRUM Fenix în totalitate și alergați cât mai mulți kilometri din 3. septembrie - 17. septembrie 2022. Încasările din taxa de participare vor fi folosite pentru reabilitarea clienților noștri cu leziuni ale măduvei spinării. Reabilitarea regulată este una dintre cele mai importante activități și face parte integrantă din viața fiecărui utilizator de scaun rulant.

Puteți merge pe bicicletă, trotinetă, handbike, scaun cu rotile cu roți suplimentare, puteți merge singur, în echipă sau cu familia, oricând și oriunde! Măsurați-vă performanța prin intermediul aplicației preferate sau prin intermediul aplicației EPP Pomáhej pohybem de la Fundația ČEZ. Apoi introduceți-o în sistemul de cronometrare IronTime folosind linkul pe care îl veți primi cu 3 zile înainte de cursă. Împărtășiți rezultatele, inclusiv fotografiile, pe rețelele de socializare sub hashtag-ul #roztockola sau #roztockolaprofenix.

Patronul cursei de ciclism este Jaroslav Kulhavý, un important medaliat ceh și campion olimpic la ciclism, care a câștigat cursa de ciclism montan la Londra în 2012.

 

Start oficial

Cursa de biciclete va începe pe 3. 2022 septembrie la ora 10:00 a.m. cu această ocazie, un start simbolic va avea loc pe pista de biciclete din apropierea centrului comercial Olympia Brno, unde invităm toți handbaliștii, bicicliștii și alți pasionați de sport. Plimbarea cu bicicleta va avea loc între orele 9:30 și 11:30. rezervată doar participanților la cursă. În parcarea din spatele Olympia OC va fi disponibil personal care vă va ajuta să vă deplasați de la vehicul la handbike etc.) și facilități fără bariere cu toaletă. 

 

Pentru câștigătorii tuturor categoriilor am pregătit tricouri funcționale antibacteriene sportive. Mărimea, culoarea și designul vor fi alese de către câștigători.

SPORT NANO tricou mânecă scurtă .femei

E-mail la care veți primi un răspuns
Introduceți un telefon de contact
Dorinta ta, cel putin 3 caractere
Monitorizarea produselor
Introduceți condițiile și adresa de e-mail la care doriți să trimiteți mesajul atunci când aceste condiții sunt îndeplinite
RON
NANOSHOP s.r.o.
Příkop 843/4
60200 Brno
CZ
Numărul de identificare: 09810994
Numărul de identificare fiscală: CZ09810994
GoPay
Mastercard
PayPal
Visa
ApplePay
Packeta
Zásilkovna
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk